10 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Sadettin kaç puan aldı?

10 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Sadettin kaç puan aldı?
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümüyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacı arasından Sadettin birincilik için yarışacak. Peki, Sadettin kaç puan aldı? 10 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde.

Milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen bölümleri ile izlenmeye devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir günde daha televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla adından söz ettiren programda dün Özlem yarışmıştı. Gözler bugüne çevrildi ve Sadettin kendisine verilen sürede birinciliği elde edebilmek adına kolları sıvayarak mutfağa girecek. Peki, Sadettin kaç puan aldı? 10 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer almaktadır.

Yine yaşından vurdu!

Bugün yayınlanacak olan 452. bölümde yine Sadettin ile Aleyna arasındaki tartışma güne damga vuracak. Rakibini eleştiren Aleyna'ya genç yarışmacı, yaşı üzerinden vurmaya çalıştı. Yemeklerine gelen her yoruma kendi gününde yapamayacağı üzerinden yanıt verdi. Aleyna da "Öyle bir yemek yapacağım ki kamera karşısında kahve içeceğim" dedi.

Sadettin kaç puan aldı?

Birincilik adına gireceği mutfakta en hamarat halini milyonlara kanıtlamak isteyen Sadettin, dört rakibinden alacağı puanla zirveye oturmak ve 75 bin lirayı evine götürmek amacında. Sadettin'in puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.