24 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Kerim kaç puan aldı?

24 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Kerim kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekeyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Bugün yarışacak isim Kerim olarak açıklandı. Peki, Kerim kaç puan aldı? 24 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları!

Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Dün Sevda'nın açılışını yaptığı haftada bugün gözler Kerim'de olacak. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede birincilik için ter dökecek ve mönüsüyle herkesten iyi puan almaya çalışacak. Bunun için de oldukça iddialı ve kendine güveniyor. Seyirciler de performansını sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Kerim kaç puan aldı? 24 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer almaktadır.

"Yemeğin nasıl yeneceğini bilmiyorsunuz!"

Bugün yarışacak olan Kerim'in yapacağı yemekler oldukça zahmet istiyor gibi görünüyor. Özellikle de kaburga dolması. Dikerek hazırladığı ve sonrasında masaya getirdiği yemek için Sevda; "Tabağımda 20-30 gram et ancak var" yorumunda bulundu. Bunun üzerine sinirlenen Kerim ise; "Bu yemek normalde servislenmez. Yemeğin nasıl yeneceğini bilmiyorsunuz ama yorum yapıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Ekim puanları

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan Kerim'in kaç puan alacağı yönünde beklentilerin nasıl karşılık bulacağı merakla bekleniyor. Özellikle rakiplerinin puan seviyesi düşük kalabilir çünkü yarışmada çoğu kez beğenilen yemekler dahi yüksek not alamadı. Bunun için en üst seviyede bir performans göstermesi gerekiyor. Kerim'in aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.