Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan Ulucan kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan Ulucan kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Yarışmacılar arasında Yavuzhan Ulucan da var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan Ulucan kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonların karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına başlıyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için yarıştığı zorlu maratonda yer alacak isimler açıklandı. Onlar arasında Yavuzhan Ulucan da bulunuyor. Genç isim hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan Ulucan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan Ulucan kimdir?

Bugün rakipleri Sevda, Erengül, Fatemeh ve Kerim'e karşı birincilik mücadelesi verecek olan Yavuzhan Ulucan, 75 bin lirayı evine götürme konusunda hem kararlı hem iddialı. Kendisi şarkı söylüyor. Yarışmalara katıldı. Bu hafta da yemek yaparak marifetlerini göstermek amacında. Sivri dili ile ön plana çıkmayı başardı. Fatemeh ve Sevda'ya karşı sözleri olay olacak gibi gözüküyor. Instagram hesabı @yavuzhanulcn'dır.

image-987031.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum