Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh Behnaz Asghari kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh Behnaz Asghari kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Bu haftanın yarışmacıları arasında Fatemeh Behnaz Asghari de var. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh Behnaz Asghari kimdir? Instagram hesabı burada.

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile izleyenlerin sevgilisi olmayı başaran Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik mücadelesi verdiği zorlu mücadelede yer alacak isimler açıklandı. Onlardan biri de Fatemeh Behnaz Asghari oldu. Güzelliği ile ön plana çıkan genç isim hakkında internette çok sayıda araştırma yapılıyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh Behnaz Asghari kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh Behnaz Asghari kimdir?

Bu hafta birincilik kazanıp evine ödülle dönmek isteyen Fatemeh Behnaz Asghari, aslen İranlı. Türkiye'de yaşıyor. İran'da Eski İran Tarihi bölümünü bitirdi. Uludağ Üniversitesi'nde ise tarih alanında doktora yapmaktadır. Haftaya makyajı ile damga vurdu. Rakipleri onun narin görüntüsü ile mutfakta başarılı olamayacağını düşünüyor. Güzel yarışmacı ise bu önyargıyı kırmak adına kolları sıvayacak. Türkçeyi de çok iyi konuşuyor.

fatemeh-2.webp

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh Behnaz Asghari Instagram hesabı

Bugünden itibaren zirvede yer alma mücadelesi içine girecek olan Fatemeh Behnaz Asghari'nin Instagram hesabı da merakla araştırılmaktadır. Kendisini şu anda binden fazla kişi takip etmektedir. @behnaz.asghari18 hesabından siz de listenize ekleyebilirsiniz.

fatemeh.webp

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh Behnaz Asghari kaç puan aldı?

İranlı yarışmacıyı ülkesinden çok sayıda kişi takip edecek ve destek verecek. Mutfaktaki marifetlerini göstererek kendisini ispat etmeyi hedefleyen Fatemeh'in rakipleri ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.