Asuman'la Sevgili Dünürüm 5 Ekim Pazartesi İlker Özten menüsü ve puanları! Asuman Krause bugün kaç verdi?

Asuman'la Sevgili Dünürüm 5 Ekim Pazartesi İlker Özten menüsü ve puanları! Asuman Krause bugün kaç verdi?
SHOW TV'de bugünden itibaren yeni saati olan 12.30'da yayınlanmaya başlayacak Asuman'la Sevgili Dünürüm'ün ilk yarışmacısı açıklandı. Yayınlanan fragmana göre İlker Özten, rakibelerini geçerek birinciliği elde edecek yemekleri için mutfağa girecek. Asuman'la Sevgili Dünürüm 5 Ekim Pazartesi İlker Özten hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Asuman Krause bugün kaç puan verdi?

Kuaförüm Sensin'in sona ermesinin ardından yayın saati 09:45'ten 12:30'a kaydırılan Asuman'la Sevgili Dünürüm yepyeni haftası ile karşımıza çıkıyor. Hünerlerini mutfakta gösterip hafta sonunda 10 bin liralık ödülün sahibi olmak isteyen beş yarışmacını kıyasıya rekabeti yine eğlenceli anlar yaşatacak. İlk gün yarışmacısı ise bir erkek. Evet yanlış duymadınız! Programda ilk defa bir erkek yarışmacı yemek yapacak ve puanlarını alacak. Peki, Asuman'la Sevgili Dünürüm 5 Ekim Pazartesi İlker Özten hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Asuman Krause bugün kaç puan verdi?



İlker Özten hangi yemekleri yaptı?

Erkek yarışmacılara da kapısını açan Sevgili Dünürüm'de ilk gün mutfağa girecek olan İlker Bey'in menüsü merakla bekleniyor. Yarışmacıların yoğun eleştirilerine maruz kalması beklenen menü için belirlenen sürede her işini bitirmesi gereken Özten'in hata yapma lüksü yok. Hafta sonunda eğer kendisini ilk sırada görmek istiyorsa hem vakit hem de yetenek konusunda şansını iyi değerlendirmek zorunda. Yaptığı yemekler de haberimizde yer alacak.

azra tangüner


İlker Özten kaç puan aldı?

Bugün kendisine gelen sırada elinden gelen en iyi performansı ortaya koyacak olan İlker Özten'in yemekleri kaderini belirleyecek. Elinin lezzetini rakibelerine de hissettirmek ve onlardan yüksek puan almak isteyen yeni yarışmacıya Asuman Krause de notunu verecek. Asuman Krause kaç puan verdi? sorusunun da sorulduğu bölümde tüm detayları haberimizde okuyabileceksiniz.


Puanlar

Azra Tangüner: 5
Ebru Karabacak: 6
Nazmiye Öcal: 5
Zeynep Haskırış: 4
Asuman Krause: 5
Toplam: 25

Asuman'la Sevgili Dünürüm Azra

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum