Canlı izle Trabzonspor MOL Fehervar maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Canlı izle Trabzonspor MOL Fehervar maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'nın Kranj kentinde sürdüren Trabzonspor yarın MOL Fehervar ile karşılaşacak. Peki, Trabzonspor MOL Fehervar maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Nenad Bjelica yönetiminde yeni sezona hazırlanan Trabzonspor, diğer yandan maçlarla da kendini test ediyor. İlk karşılaşmada Hajduk Split'e 2-0 yenilen Fırtına, yarın ise MOL Fehervar ile kozlarını paylaşacak. Fırtına, ilk kez tam kadro çıkacağı mücadelede rakibini yenmek ve hazırlıklarının meyvesini almak amacında. Diğer yandan Hırvat çalıştırıcı da takımın son durumu görerek gideceklere kalacaklara karar verebilir. Taraftarlar da 90 dakikayı televizyondan takip edebilmek adına yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. Peki, Trabzonspor MOL Fehervar maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Trabzonspor MOL Fehervar maçı saat kaçta?

Yarın Trabzonspor ile MOL Fehervar arasında oynanacak hazırlık karşılaşması saat 18.30'da başlayacak. Maçı A SPOR'dan canlı izleyebilirsiniz.

Trabzonspor'un kamp kadrosu

Uğurcan Çakır, Muhammed Taha Tepe, Jens Stryger Larsen, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Manolis Siopis, Dorukhan Toköz, Anastasios Bakasetas, Jean Evrard Kouassi, Ahmetcan Kaplan, Andreas Cornelius, Kağan Moradaoğlu, Hakan Yeşil, Hakan Aydın, Faruk Can Genç, Behlül Aydın, Taha Altıkardeş, Serkan Asan, Kerem Şen, Hüseyin Türkmen, Vitor Hugo, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Stefano Denswil, Emrehan Gedikli, Djaniny Semedo, Yusuf Erdoğan, Abdülkadir Ömür, Hakan Yeşil ve Edin Visca.

Trabzonspor'da transferler devam ediyor

Kadrosuna bu yaz Kourbelis, Fernandez, Orsic ve son olarak Benkovic'i katan Trabzonspor'da sıra forvete geldi. Bordo mavililerde yönetim birçok yıldızla görüşmelerini sürdürüyor. Gündemde Duvan Zapata, Andrea Belotti ve Bruno Petkovic var.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.