Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en iddialı 7 büyük beden kadınınının kıyasıya rekabetine sahne olan Doya Doya Moda'da 2. sezon yarışmacıları açıklandı. Onlardan biri de Birben Coşkun oldu. Kendisiyle ilgili de araştırmalar başladı. Peki Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni haberimizde yer alıyor.

3 Temmuz'da sezon finali yaparak seyircilerine veda eden Doya Doya Moda yeniden başlıyor. Tv8'in fenomen yarışması kısa süreli aranın ardından izleyicisiyle buluşuyor. Programda artık farklı yarışmacılar var. Geçen sezonun şampiyonu Betül Böçkün olmuştu ve yeni isimler merak ediliyordu. Yayınlanan fragmanda bu sezona damga vuracak ve seyircileri ekran başına kilitleyecek 7 tarz kadın açıklandı. Birben Coşkun da onlardan birisi. Peki Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir?

Yeni sezonun en iddialı isimlerinden biri olan Birben Coşkun 24 yaşında. Aslen İzmirli. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonometri bölümü mezunu. Organizasyon şirketi sahibi. Göztepe'de butik bir pastane sahibi. İşletmeclik yapıyor. Pembe aşığı. Kendini prenses gibi ancak damarına basıldığında cadıya dönüştüğü şeklinde tanımlıyor. Ata binmekten ve fotoğraf çekilmekten çok hoşlanıyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir



Doya Doya Moda Birben Coşkun evli mi? Boyu, kilosu ve bedeni

Genç yarışmacı güzelliği ile dikkat çekerken diğer bir yandan da hakkında medeni durum araştırmaları da yapılıyor. Birben Coşkun evli mi? sorusu pek çok kez soruldu. Birben Coşkun bekar. Ayrıca kendsisiyle ilgili olarak boyu, kilosu ve bedeni de merak ediliyor. Bu soruların cevabı yarışmada verildikten sonra haberimizde yer alacak.


Doya Doya Moda Birben Coşkun Instagram hesabı

Doya Doya Moda'nın yeni sezonuna damga vurmak isteyen Birben Coşkun'a ait bir Instagram hesabı olup olmadığı da araştırılıyor. Güzel yarışmacının sosyal medya üzerinde profili mevcut. Kendisini @birbencoskn hesabından takip edebilirsiniz. Bin 40 takipçiye sahip.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum