Doya Doya Moda İmani Dolar kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda İmani Dolar kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Tv8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'nın 2. sezonu 13 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Geçen yıldan bu yana ekranlarda olan ve her geçen gün izleyici kitlesini artıran program bu sezon da nefes kesecek. Yarışmada yeni sezon yarışmacıları da belirlendi. O isimlerden biri de İmani Dolar oldu. Peki İmani Dolar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Fotoğrafları, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni haberimizde.

Geride kalan sezonuyla büyük bir heyecan yaratan ve yarışan yarışmacıları gündemi sallayan Doya Doya Moda'da yeni dönem başlıyor. Yayınlandığı günden bu yana jüri üyelerinin yanısıra yarışmacıları ile de dikkat çeken ve zaman zaman sinirlerin de gerildiği program yarından itibaren yeni bölümleri ile bir kez daha ekranlardaki yerini alacak. Yeni sezon yarışmacıları da yayınlanan fragmanlarda gösterildi. O isimlerden biri de İmani Dolar oldu. Peki Doya Doya Moda İmani Dolar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Fotoğrafları, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni haberimizde.
 


Doya Doya Moda İmani Dolar kimdir?

Yeni sezonda kendisini en üst sıraya yazdırmak ve hem tarzıyla jüriye kendini beğendirmek hem de rakibelerini safdışı bırakmak isteyen İmani Dolar yarışmanın en genç yarışmacılarından biri oldu. Pazartesiden itibaren moda savaş verecek olan güzel yarışmacı hakkında internette pek bir bilgi yok  23 yaşında. 23 yaşında Mersinli. Aslen Bursalı ancak 20 yıldır İstanbul'da yaşıyor. 1.74 boyunda 81 kilo olan İmani, 42 beden 5 yıldır estetisyenlik yapıyor.

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir
 

Doya Doya Moda İmani Dolar evli mi? Boyu, kilosu ve bedeni

Genç yarışmacı hakkında birçok araştırma yapılırken onlardan biri de medeni durumuydu. İmani Dolar evli mi bekar mı? sorusunu binlerce kişi sordu. İmani Dolar bekar. Ayrıca kendsisiyle ilgili olarak boyu, kilosu ve bedeni de merak ediliyor. Bu soruların cevabı yarışmada verildikten sonra haberimizde yer alacak.

 

Doya Doya Moda İmani Dolar Instagram hesabı

Doya Doya Moda'nın yeni sezonda adından bahsettirecek 7 büyük beden yarışmacısından biri olan İmani Dolar'ın kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktaıdr. Şu an 894 takipçisi vardır ancak bu sayının giderek artması beklenmektedir. @imanidolar hesabından takip edebilirsiniz. Ayrıca twitter hesabı da @imani_dolar'dır.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.