Doya Doya Moda Rümeysa Küçükislamoğlu kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Rümeysa Küçükislamoğlu kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Hafta içi yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da yeni hafta başlıyor. Aslı Adıyaman'ın veda ettiği haftanın ardından bugün yeni bir yarışmacı gelecek. O isim Rümeysa Küçük İslamoğlu oldu. Peki Doya Doya Moda Rümeysa Küçükislamoğlu kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde.

TV8'in ufkunuzu açan, moda diyarının çeşitli noktalarına yolculuk yaptıran ve en tarz stilleri izleyicilerle buluşturan programı Doya Doya Moda'da 20 Temmuz Pazartesi itibarıyla yeni bir yarışmacı zorlu maratona katılıyor. Cuma günü en az puan alarak yarışmadan elenen Aslı Adıyaman'ın yerine kimin geleceği merak konusuydu. Soru işaretleri yayınlanan fragman ve yarışmacının da açıklaması ile giderildi. O isim Rümeysa Küçük İslamoğlu oldu. Peki Doya Doya Moda Rümeysa Küçükislamoğlu kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde.
 


Rümeysa Küçükislamoğlu kimdir?

Bugünden itibaren istanbul sokaklarında mücadeleye başlayacak ve altın kolye için yarışacak olan Rümeysa Küçük İslamoğlu yarışmaya İstanbul'dan katılmaktadır. Karadenizlidir. Bir erkek çocuğu sahibidir. Yarışmadaki hedefi diğer rakibeleri gibi birinci olmak ve uzun süre programda kalmaktır. 24 yaşındadır. Çiğ köfteci dükkanı işletmektedir.


Rümeysa Küçükislamoğlu boyu, bedeni ve kilosu

Doya Doya Moda'nın çiçeği burnunda yarışmacısı Rümeysa Küçükislamoğlu'nun bedeni 42-44'tür. Boyu ve kilosunu söylememiştir.
 

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir


Rümeysa Küçükislamoğlu Instagram hesabı

20 Temmuz Pazartesi tarihinde yayınlanacak olan 2. sezon 6. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak güzel yarışmacı oldukça aktif bir hesaba sahiptir. Kendisini takip eden 2 bin 376 kişi bulunmaktadır. Kendisi de 594 hesabı listesinde bulunmaktadır. @rumeysakucukislamoglu kullandığı profilidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.