Gelinim Mutfakta Pınar Ekmen kimdir? Pınar Ekmen Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Pınar Ekmen kimdir? Pınar Ekmen Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yemek yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın performansıyla izleyenlerin karşısına çıkacağı günde yeni gelin de marifetlerini sergileyecek. Bugünden itibaren tezgahının başına geçecek isim Pınar Ekmen oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Pınar Ekmen kimdir? Pınar Ekmen Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarının bin bölüme doğru giden yayın hayatıyla hem lezzet savaşına sahne olan hem de eğlendiren yarışma Gelinim Mutfakta'nın 166'ıncı haftasına merhaba deniyor. Cuma günü sona eren haftanın sonunda Aslıhan Yiğit Kaya elenerek programa veda etmilti. Yerine gelecek isim de merak konusuydu. Bugünden itibaren diğer üç rakibine üstünlük kurabilmek adına mücadele verecek isim Pınar Ekmen oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Pınar Ekmen kimdir? Pınar Ekmen Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Pınar Ekmen kimdir?

Songül Karlı'nın sunumuyla yeniden ekranlarda yer alacak olan Gelinim Mutfakta'ya bugün katılan Pınar Ekmen aslen Konyalı. Antalya'da yaşıyor. Kayınvalidesi ile yılda bir kere görüştüğünü söyledi. 25 yaşında. 2 çocuk annesi. Instagram hesabı bilinmemektedir. 


pınar ekmen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.