Konuşanlar 123. bölüm (1 Aralık) - Konuşanlar 123. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 123. bölüm (1 Aralık) - Konuşanlar 123. bölüm EXXEN, Youtube
 DAMGA Editörü
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla milyonlara ulaşan Konuşanlar, 123'üncü bölümüyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Yine birbirinden komik konukların yer aldığı bölüm ilgiyle izlenecek. Konuşanlar 123. bölüm (1 Aralık) - Konuşanlar 123. bölüm EXXEN, Youtube

HAP Yapım imzasıyla her hafta cuma günleri EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'da kahkaha tufanı devam ediyor. Peray'a gelen konukların anılarını anlatarak soruları yanıtladığı ve izleyenleri güldürdüğü programın paylaşılan fragmanı sonrasında yarın sabırsızlıkla bekleniyor. Gülme garantili gösteriyi izlemek isteyenler de internette araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar 122. bölüm (24 Kasım) - Konuşanlar 121. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde yer almaktadır.

Sınavda birinci oldu ama...

Konuşanlar'ın bu haftaki bölümüne bir konuşan damga vurdu. Yetenek sınavı ile girdiği Yıldız Teknik Üniversitesi'nde birinci olduğunu söyleyen genç konuk, ardından sınava sadece kendisinin katıldığını anlattı. Bu anlar salondakileri epey güldürdü.

Konuşanlar 3. sezon 123. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 124. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.