Konuşanlar Nermin (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Nermin (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla her hafta cuma günleri EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar, 122. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik konuklar arasında Nermin de vardı. Peki, Konuşanlar Nermin (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

EXXEN'in en çok seyredilen yapımı olarak platformda yayınlanmayı sürdüren Konuşanlar, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Renkli misafirlerin biletlerini alarak geldiği ve anlattıkları hikayelerin yanı sıra verdiği cevaplarla şekillenen program yine ilgiyle seyredildi. Bugüne damga vuran isimler arasında Nermin de bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Nermin (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Nermin (122. bölüm) kimdir?

24 Kasım 2023 Cuma tarihinde yayınlanan 122. bölümde Konuşanlar'da kameralar karşısına çıkan Nermin, Fransa'da yaşıyor. 39 yaşında. 20 yaşında bir kızı var ve onunla programa geldi. Yayında 200 euro bağış yapacağını söyledi. Arkadaşına aldığı hediye ile herkesi şaşırttı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

kj2h4j2hj432hj-001.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.