Konuşanlar Şebnem (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Şebnem (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'in açık ara en çok seyredilen programı Konuşanlar, yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konuklar arasında Şebnem de vardı ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama yapılıyor. Peki, Konuşanlar Şebnem (122. bölüm) kimdir?

Komedi dünyasında her geçen gün adını daha da yukarı çeken ve gösterileriyle salonlarda binlerce kişinin karşısında sanatını icra eden Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar, 122. bölümüyle yayınlandı. Bugünkü bölümde ön plana çıkan isimler arasında Şebnem vardı ve kendisiyle ilgili olarak internetteki arama motorlarında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Şebnem (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Şebnem (122. bölüm) kimdir?

Bugün yine milyonların kahkaha atarak izlediği bir bölümle paylaşılan Konuşanlar'da adından en çok söz ettiren isimlerin başında Şebnem vardı. Güzel konuşan 23 yaşında. 2.5 aylık sevgilisi var. Henüz bu ilişkisinde karşı tarafı aldatmadığını söyledi. Kuruçeşme'de mekandan çıktıktan sonra çok otostop çektiğini ancak kimseden şu ana kadar hoşlanmadığından bahsetti. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir.

kj2h4j2hj432hj.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.