Konuşanlar Acun Medya'da çalışan Eda (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Acun Medya'da çalışan Eda (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'in en çok izlenen programı Konuşanlar, 122. bölümle 24 Kasım 2023 Cuma günü yayınlandı. Bu haftaya damga vuranlar arasında Eda da vardı. Peki, Konuşanlar Acun Medya'da çalışan Eda (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Eda Selin Acar kimdir? sorusunun yanıtı bugünün en çok aranan konuları arasında yerini aldı. Bugün yayınlanan 122. bölümüyle EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'da yine birbirinden güzel hanımefendiler isimlerinden söz ettirmeyi başardı. Onlardan biri de Eda'ydı ve gösterinin ilk saniyesinde Hasan Can Kaya kendisini tanıttı. Ayrıca izleyiciler sosyal medya hesapları başta olmak üzere hayatına dair bilgileri de öğrenmek üzere araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Acun Medya'da çalışan Eda (122. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde bulunmaktadır.

Konuşanlar Eda Acar kimdir

Bugün yayınlanan Konuşanlar'ın ilk konuğu olarak kameralar karşısında yer alan Selin Eda Acar, Hasan Can Kaya ile Acun Medya'da çalıştığı dönemden tanışıyor. Ünlü komedyen, güzel konuşanı; "Babasından aldığı 200 bin doları 14 bin lira ile amorti etmeye çalışıyor" sözleri ile tanıttı. Kendisi sık sık yurt dışına gidiyor ve geziyor. Amerika'da kısa süreli bir iş hayatı da oldu. Şu an özel bir firmada iş planlayıcısı olarak çalışıyor. Instagram hesabı @selinedaacar'dır.

image-9763007.jpg

image-6013867.jpg

image-2617567.jpg

image-7818392.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.