Kuaförüm Sensin 11 Haziran Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 11 Haziran Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok izlenen stil yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yepeyeni bir gün başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın yarıştığı programda haftanın finali öncesi son gün. Peki Kuaförüm Sensin 11 Haziran Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Alanlarında ünlü isimlerin jüri üyeliğini üstlendiği ve Gözde Kansu'nun sunumuyla ekranlar gelen Kuaförüm Sensin'in yeni günü de bomba gibi! Takımlar kendilerine verilen sürede en iyi şekilde hazırlanmak ve ellerinden geleni ortaya koyarak tam puan alabilmek adına mücadele verecek. Bugün çok kritik. Sebebi ise final öncesi son gün. Fazladan alınacak her puan için takımlar kendilerine avantaj sağlamak istiyor. Peki Kuaförüm Sensin 11 Haziran Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Kardeşlerin çiğ köfte şovu

Kuaförüm Sensin'e bu hafta katılan Yağmur ve Songül Yıldız memleketlerinin hakkını vermek için çiğ köfte yaptı. İsot ile de süslenen şovun ardından kardeşler tüm rakiplerine, jüri üyelerine ve Gözde Kansu'ya çiğ köfte ikram etti. Acıdan yanan da oldu hiçbir tepki göstermeyen de!

kuaförüm sensin melisa seyfi

 

Konsept hamilelik!

Yarışmada dün yarışmacılar hamilelik konseptinde yarıştı. Hamile saçı, makyajı ve stili için ellerinden geleni yaptılar. Konsept bu olunca ailelerde yaşanan üzücü olaylar da konuşuldu. Selen Eşdur babasının vefatını anlattı. Ayrıca geçen gün giydiği gelinliği de onun görmesini istediğini anlattı. O andan itibaren istisnasız herkes ağlamaya başladı. Bilal ise babasının, kendisinin başını hiç okşamadığından bahsetti.

 

kuaförüm sensin songül yıldız
 

Kuaförüm Sensin 11 Haziran Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 263. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 11
Salı 13
Çarşamba 8
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan- Mustafa - Su Sümeyye Puan
Pazartesi 10
Salı 10
Çarşamba 13
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 8
Salı 14
Çarşamba 7
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

Öncü - Özlem - Selen Puan
Pazartesi 10
Salı 7
Çarşamba 12
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.