Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir haftanın startı veriliyor. Cuma günü elenen takımın yerine beş gün boyunca yarışacak olan yeni takım programa katılacak. Peki Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu kimdir?

Bülent Ersoy, Adnan Serter, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç'ün jüri üyeliklerini üstlendiği, Gözde Kansu'nun sucunuluğunda hafta içi öğlen kuşağını renklendiren Kuaförüm Sensin'de 285. bölüm heyecanı başlıyor. Son olarak yarışmadan elenen Ali, Ece ve Almila'nın yerine kim geleceği merak ediliyordu. Makyöz Gül Mammadova ve model Çiğdem Çelik'e kuaför olarak eşlik edecek isim belirlendi. Berna Kanberoğlu en az beş gün boyunca saçtan sorumlu olacak. Peki Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu kimdir?

Bir hafta boyunca Çiğdem Çelik'in kuaförü olacak Berna Kanberoğlu 22 yaşında. Aslen Erzincanlı. Lise mezunu. Güzelli ve saç bölümü bölümü okudu. Bekar. Hedeflerinden vazgeçmeyen ve her adımında kararlı olarak ilerlemeyi hayatında benimsedi. Dünya çapında bunları gerçekleştirmek istiyor. Adını milyonlara duyurmak en büyük aruzusu. Başarılı ve güçlü bir kadın olmanın kurallarını her geçen gün daha da fazla kendine uygulamayı ilke olarak edindi. Kimsenin kendisine güvenmesine ihtiyacı olmadığını ve o güvenin kendisinde olduğunu söylüyor. 11 yıldır kuaför. Profesuonel makyakj sanatçısı. Müzikle ilgileniyor. Saz çalıyor. Tasarım işleri ile de uğraşıyor. Bahçe oturma takımları, masaları ve hobi değeri taşıyan eşyalar da yapıyor. Youtube için de bir projesi olacak.

Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu kimdir



Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu Instagram hesabı

Yarışmanın genç kuaförü Berna Kanberoğlu'nun sosyal medyadaki profili de merak konusu oldu. Kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır ve 2 bin kişi tarafından takip etmektedir. @bernaakannberoglu profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum