Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Türkiye'nin öğle saatlerinde ekran başına kilitlendiği yarışmalardan biri olan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Adnan Serter'in de geri döndüğü programda yeni bir takım daha maratona ortak olacak. Modelleri ise Çiğdem Çelik. Peki Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Tüm detayları okuyabilirsiniz.

SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir dönem başlamış ve geçtiğimiz hafta dört takım birden değişmişti. Cuma günü de programa Ece Acar Bingöl, Ali Ekim ve Almila Kuruoğlu veda etmişti. Yerlerine gelecek takım ise merak konusuydu ve sabırsızlıkla bekleniyordu. Program sonrasında yayınlanan fragmanda ise Çiğdem Çelik'in modellik yapacağı belli oldu. Peki Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir?

Makyöz Gül Mammadova ve kuaför Berna Kanberoğlu'nun modeli olacak Çiğdem Çelik 1979 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Sosyal medyada takipçisi bol olan isimlerin başında gelmektedir. İlk kez tv ekranlarına Yemekteyiz adlı program ile başlayan güzel yarışmacı Bulgaristan göçmeni bir annenin kızıdır. Annesi ve ablaları ile İstanbul'da yaşayan Çiğdem Çelik, Kova burcudur ve 41 yaşındadır. 1.65 boyunda 53 kilodur.

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik fotoğrafları
 


Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Geride kalan haftada Almila Kuruoğlu, İşte Benim Stilim'de kendini gösteren model olarak dikkat çekmişti. Çiğdem Çelik de yine aynı programda ve İşte Benim Stilim All Star'da yer almıştı. Aldığı halk oyları ile 3. olmuştu. Bir havayolu şirketinde hosteslik yapan Çiğdem Çelik, kariyeri için bu meslekten istifa etmiştir. Fenomen yarışmasına da katılmıştır. 


Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik Instagram hesabı

Pazartesiden itibaren takımı ile mücadele verecek olan güzel model Instagram'da da oldukça fazla takipçiye sahip. Mevcut modellerden Özlem Parlu'nun sahip olduğu 150 bin takipçinin de üstünde kişi tarafından takip edilmektedir. Kendisi 200 bine yakın kişi takibe almıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum