Kuaförüm Sensin Esra Demiral kimdir? Instagram hesabındaki cesur fotoğrafları çok konuşulacak!

Kuaförüm Sensin Esra Demiral kimdir? Instagram hesabındaki cesur fotoğrafları çok konuşulacak!
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'in yeni haftası başlıyor. Dört yeni modelin boy göstereceği pazartesi gününden itibaren Eylem Kaya ve Meltem Topçu'ya Esra Demiral eşlik edecek. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Kuaförüm Sensin Esra Demiral kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Cuma günü yayınlanan 329. bölümü ile hafta finali yapan Kuaförüm Sensin'de programa Yasin Ertuğrul ve Yağmur Araz veda etmişti. Yerlerine gelecek takım merak konusuydu ve o isimler Aslı Topuz ile Burcu Tokgöz oldu. İkiliye eşlik edecek modelin adı da açıklandı. Esra Demirel beş bölüm boyunca iki güzel yarışmacıyla 10 bin lirayı kazanabilmeleri için katkıda bulunacak. Yarışmanın fragmanı açıklandıktan sonra Taner ve Aslı'nın masasını işaret ederek 'Kalbim orada ama masam da burada' ifadelerini kullanan genç modelin performansı merak konusu. Ayrıca hakkındaki bilgiler de öğrenilmek isteniyor. Peki, Kuaförüm Sensin Esra Demiral kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Kuaförüm Sensin Esra Demiral kimdir?

Yarışmanın yeni ekibi olan Aslı ve Burcu'nun modeli olarak kombinleri ve kendisine yapılan saç ve makyajı taşımak için poodyuma çıkacak olan Esra Demiral 25 yaşında. İzmirli güzelin annesi ise Faslı. Fotoğraf çekilmeyi sevmekle birlikte fotomodellik de yapan Demiral, işletmecilik de yapıyor. Ayrıca Instagram'da birçok markanın da reklam yüzü oluyor. Neşeli, güler yüzlü, iletişimi güçlü kişiliği ön planda olan güzel model kitap okumaktan, ata binmekten, doğa ile iç içe olmaktan çok hoşlanıyor. İnsanlara karşı güvensizliği ise en bütük tedirginliği. Ancak buna rağmen insanları seviyor. Yengeç burcu ve Fenerbahçeli. Kendine göre giyinmeyi ve yenilikleri çok seviyor. Kendisini kameralara ait hissediyor. Hedefi ciddi projelerde yer alıp adını çok daha fazla kişiye duyurabilmek. Ayrıca mesleğini icra ederken de kendisini çok mutlu ediyor. Sırtındaki dövme güçlü kadın anlamına geliyor. Baba ya da eş olmadan ayakta duran kadını temsil ediyor. Esra ailesiyle birlikte yaşıyor ancak babasını yıllar önce kaybetti. Küçük yaştan beri çalışıyor ve evinin geçimini sağlıyor.

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir


Kuaförüm Sensin Esra Demiral Instagram hesabı

Programda 330. bölümden itibaren ekranlara gelecek olan Esra Demiral güzelliği ile dikkat çekti. Fragmandan itibaren birçok kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulundu. Demiral'ın sosyal medyada kullandığı Instagram hesabında 134 bin civarında takipçisi bulunmaktadır. Fotoğraflarında verdiği cesur pozlarla da adından söz ettirmektedir. Yarışmada yarışmaya başladıktan sonra sayısını daha da yükseltmesi bekleniyor.



Kuaförüm Sensin Esra Demiral fotoğrafları

Beş gün boyunca kendisini milyonların önünde birincilik mücadelesi ile tanıtacak olan Esra Demiral'ın sosyal medyada verdiği cesur pozlar şimdiden programa damga vuracak gibi gözüküyor. Çünkü yarışmacılar kadar modeller de araştırma konusu oluyor ve birçok platformda haklarında yorumlar yazılıyor. Esra Demiral'ın fotoğraflarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum