Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en iddialı kuaförlerinin ve makyaj uzmanlarının yarıştığı Kuaförüm Sensin'de modeller de bir o kadar ilgi odağı. Tayfun ve Serap ile birlikte yarışacak isim ise değişti. Şule Makaroğlu'nun yerine Hazal Fatma Fırat kendilerine eşlik edecek. Peki Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'de yayınlandığı her bölümle izleyicilerini eğlendiren ve onlara eğitici bilgiler de sunan Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başlıyor. Yarışnacı takımın haricinde bu hafta bir de model programa dahil olacak. Hazal Fatm Fırat, Şule Makaroğlu'nun ardından Tayfun ve Serap'a eşlik edecek. Hafta sonunda 10 bin lirayı kazanmaları adına mücadele verecek Güzel model hakkında da araştırmalar ilk andan itibaren başladı. Peki Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.
 



Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat kimdir?

Bu haftanın yeni isimlerinden biri olan Haza Fatma Fırat 23 yaşında. Özel bir üniversitede basın ve yayın teknolojileri bölümünü bitirdi ancak şu an mesleğini yapmıyor. Kariyerini modellik alanında sürdürüyor. Aslen Rizel. İstanbul'da yaşıyor. Aslan burcu. Tam bir aslan kadını olduğunu ifade ediyor. Beşiktaşlı. Hayvanlara ço düşkün. Birçok hayvana kapısını açıp onları beslediğini ve onlardan aldığı destekle kendisini karakter olarak güçlü hissettiğini söyledi. Ailesinde küçük yaşta çok kayıp olduğu için olgunlaşmasındaki en büyük sebep bu olarak değerlendiriyor. Erken yaşta iş hayatına atıldı. Disiplinli ve çalışmayı çok seviyor. Ani çıkışları olsa da sevgi dolu bir karakteri var. 

Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat kimdir?


Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat daha önce hangi yarışmakara katıldı?

Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol'un takım arkadaşı Hazal Fatma Fırat daha önce TRT 1'de Ana Ocağı isimli yarışmaya katıldı. Adını ise Kısmetse Olur'da duyurdu.


Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat Instagram hesabı

Yarışmanın yeni modeli Hazal Fatma Fırat'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve 17 bin 500 takipçisi vardır. @hazaltina profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum