Kuaförüm Sensin'in modeli Banu Teker yıldızını parlatıyor!

Kuaförüm Sensin'in modeli Banu Teker yıldızını parlatıyor!
Kuaförüm Sensin'de Türkiye'nin en iddialı saç ve makyaj uzmanları ile birlikte çalışan modeller de isimlerinden söz ettirmeyi sürdürüyor. Aytekin Hamiş ve Dilek Öz ile birlikte haftalardır yarışan Banu Teker, her geçen gün daha da fazla kişi tarafından tanınıyor.

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile izleyicileri eğlendiren ve bilgilendiren Kuaförüm Sensin'de bir süredir yarışan Banu Teker kendisini göstermeyi ve Türkiye'ye tanıtmayı başardı. Daha önce pek çok televizyon tecrübesi bulunmasına rağman yarışmada adeta patlama yapan genç yarışmacı her geçen gün adından daha dafazla söz ettirmeyi sürdürüyor. Takım arakdaşları Aytekin Hamiş ve Dilek Öz ile şu ana kadar uyum içinde çalışan ve programdaki rakiplerinin yanısıra jüri ile de arası çok iyi olan Teker'in sosyal medyadaki takipçileri de 10 bine yaklaştı. Bu sayı yarışma öncesinde 300'dü.
 


Birçok hayran sayfası açıldı

Yarışmadaki sempatik tavırları ve konuşma şekli ile dikkat çeken Banu Teker, zaman zaman rakibelerini kızdırsa da sevimliliği ile hemen onların kalbini çalmasını biliyor. Ayrıca kendisi hakkında da sosyal medyada birçoık hayran sayfası oluşturuldu. Kuaförüm Sensin'in resmi hesabına da sürekli olarak yorumlar yazılarak destek veriliyor ve yarışmadan gitmemesi isteniyor. Banu Teker ve takımının programda ne kadar kalacağı bilinmiyor ancak büyük bir kitleyi arkalarında tuttukları aşikar.

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?
 

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?

Eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Tekstil Sanatları Bölümü'nde eğitim aldı. Bunun yanısıra daha önce katıldığı yarışmalar var. Kim Milyoner Olmak İster ve Çarkıfelek'te kendisini izledik. 4 Haziran 2020 Almanya Berlin doğunlu. İstanbul'da yaşıyor. Ailesinin tek kızı. İki köpeği var. Hayatta en güçlü iddiasının tarzını göstermek olduğunu ve bu sebeple yarışmaya katıldığıını ifade etti. Gelecekte başarılı ve ünlü bir tasarımcı olmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.