Kuaförüm Sensin Merve Bodur kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler

Kuaförüm Sensin Merve Bodur kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler
Türkiye'nin en tarz yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta daha başlıyor. Dört takıma eşlik edecek modeller de açıklandı. Yasin Ertuğrul ve Yağmur Araz'ın modeli Merve Bodur oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Merve Bodur kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor.

Cuma günü yayınlanan hafta finali ile ekranlarda olan Kuaförüm Sensin'de bir pazartesi daha geldi. Haftanın ilk adımının atılacağı programda yarışacak takımlar da açıklandı. Yenilenen formata göre değişecek modeller de duyuruldu. Buna göre geçen haftanın birincileri Yasin ve Yağmur ile yarışacak olan isim Merve Bodur. Kendisi hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Kuaförüm Sensin Merve Bodur kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde.
 


Merve Bodur kimdir?

Kuaförüm Sensin'de bugünden itibaren geçen haftanın lideri olan Yağmur ve Yasin'e eşlik edecek Merve Bodur 33 yaşındadır. Aslen Rizelidir. Bekardır ve lise mezunudur. 2011 yılında XL modellik yarışmasında Türkiye 3.'sü oldu. Şimdi de büyük beden modelliği yapmaktadır. Kışın Kıbrıs'ta, yazın İstanbul'da çalışmaktadır.

kuaförüm sensin merve bodur

kuaförüm sensin merve bodur kimdir

 

Merve Bodur Instagram hesabı

Progrmaın yeni modellerinden biri olan Merve Bodur'un kendisine ait bir hesabı bulunmaktadır ve aktif olarak da kullanmaktadır. Şu anda binden fazla da takipçisi vardır. Kendisini @merve_53_ profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.