Kuaförüm Sensin Mustafa Çatıkkaş kimdir? Yaşı, hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Mustafa Çatıkkaş kimdir? Yaşı, hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı takımlar arasına bugün yeni bir ekip daha katılıyor. Eşi Dilara ile birlikte kuaförlük konusundaki hünerlerini gösterecek isim Mustafa Çatıkkaş oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Mustafa Çatıkkaş kimdir? Yaşı, hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en stil ve tarz yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'in cuma günü sona eren haftasında programa Aslı Topuz ve Burcu Tokgöz veda etmişti. İkilinin bir hafta boyunca Rana Kaynak ile yaşadığı sorunlar sebebiyle kendilerini yansıtamadıkları ve bu sebeple elendikleri yorumlandı. Ayrıca birçok kişiden de destek gördüler. Ancak şimdi yerlerine evli bir çift geliyor. Eşi Dilara'yı yanına alarak İzmir'den yarışmaya katılan Mustafa Çatıkkaş, modeli Gamze Uzun'un saçından sorumlu olacak. Peki, Kuaförüm Sensin Mustafa Çatıkkaş kimdir? Yaşı, hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Kuaförüm Sensin Mustafa Çatıkkaş kimdir?

Bugün eşi Dilara Çatıkkaş ve modelleri Gamze Uzun ile birlikte 10 bin lira mücadelesi vermeye başlayacak olan Mustafa Çatıkkaş 29 yaşında. İzmirli. Yarışmaya da İzmir Torbalı'dan katılıyor. Kendisi takım arkadaşı Dilara ile evlidir. Daha önce televizyon deneyimi bulunmamaktadır. Kova burcudur. Kendisinin ve eşinin işlettiği bir salonu vardır. Adresi Metropolis Caddesi 5105 Sokak No120 /b THE SACH İzmir Torbalı'dır.

Kuaförüm Sensin Mustafa Çatıkkaş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Mustafa Çatıkkaş kimdir


 

Kuaförüm Sensin Mustafa Çatıkkaş Instagram hesabı

Kuaför olarak takımıyla cuma günkü finalde adını ilk sıraya yazdırmak isteyen Mustafa Çatıkkaş'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve aktif kullanıcıdır. Genelde salonunda yaptığı çalışmaları ve eşi ile olan fotoğrflarını yayınlamaktadır. Şu an bin 222 takipçisi vardır. Yarışmada adının açıklanmasıyla bu sayıyı artırması bekleniyor. Kendisini @sach.mustafacatikkas profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.