Kuaförüm Sensin Sedat Hataloğlu kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Sedat Hataloğlu kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin öğle saatlerinde yayınlanan yarışması Kuaförüm Sensin'de pazartesi günü yepyeni bir haftanın startı veriliyor. Birbirinden iddialı takımlara bir yenisi daha ekleniyor. Bu haftadan itibaren kuaför koltuğunda oturacak isim Sedat Hataloğlu oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Sedat Hataloğlu kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kendine güvenen, 'bu işte en iyisi benim' diyen ve rekabetten çekinmeyenlerin yarışması Kuaförüm Sensin'de bir pazartesi daha geldi çattı. Yeni hafta aynı zamanda yeni takımların da maratona katılması anlamına geliyor. Geçtiğimiz cuma günü bilindiği üzere Gül Mammadova ve Berna Kanberoğlu yarışmaya veda etmişti. Yerleirne gelecek isimler de merakla bekleniyordu. O isimler fragmanda belli oldu. Kuaförlük koltuğunda oturacak yarışmacı Sedal Hataloğlu olarak gösterildi. Programı izleyenler de kendisi hakkında araştırmalara başladı. Peki, Kuaförüm Sensin Sedat Hataloğlu kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Sedat Hataloğlu kimdir?

Pazartesiden itibaren Eda Kozat ve Çiğdem Çelik ile birlikte birincilik için ekranlarda yerini alacak olan Sedat Hataloğlu, 14 Şubat 1984'te doğmuştur. 36 yaşındadır. 22 yıldır kuaförlük yapmaktadır. Aynı zamanda birçok eğitim vermiştir. Bilhassa yurt dışından gelen misafirlere bu konuda öncü olmuştur. Kendisi kova burcudur. Evlidir. Yarışmaya da 'Eşimi çok seviyorum' tişörtü ile çıktı ve özel izinle geldiğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekti. Bir kız çocuğu babası. Salonu İstanbul Bakırköy'de. Topuz ve şekillendirme daha ön planda olsa da esas dalı renklendirme. Yıllardır renklendirme uzmanlığu yapmaktadır.

kuaförüm sensin sedat hataloğlı
 


Sedat Hataloğlu Pandora Kuaför Bakırköy

Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacısı Sedat Hataloğlu, Pandora Kuaför'ün Bakrıköy şubesinde çalışmaktadır. Adresi Zuhuratbaba, Turanlı Sk. No 8/ B, 34147 Bakırköy/İstanbul'dur. İstanbul'da oturanlar için merkezi bir noktadadır. Randevu için 05537308188 numaralı telefondan kendisine ulaşabilirsiniz.



Kuaförüm Sensin Sedat Hataloğlu Instagram hesabı

Yarışmanın genç kuaförü Sedat Hataloğlu'nun sosyal medyadaki profili de merak konusu oldu. Kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır ve 2 bin 608 kişi tarafından takip etmektedir. @sedat.akademii profilinden ulaşabilirsiniz.


kuaförüm sensin sedat hataloğlu

kuaförüm sensin sedat hataloğlu

kuaförüm sensin sedat hataloğlu

kuaförüm sensin sedat hataloğlu

kuaförüm sensin sedat hataloğlu

kuaförüm sensin sedat hataloğlu

kuaförüm sensin sedat hataloğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.