Kuaförüm Sensin Türkan Övünç kimdir? Hakkındaki bilgiler, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Türkan Övünç kimdir? Hakkındaki bilgiler, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en iddialı kuaförlerinin, makyaj uzmanlarının ve modellerinin yarıştığı Kuaförüm Sensin'de yeni bir haftanın startı veriliyor. Yarışmacılar kendilerine ayrılan sürede ellerinden geleni yaparak birincilik mücadelesi verecek. Yeni haftanın yarışmacıları arasında makyaj yapacak isim Türkan Övünç oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Türkan Övünç kimdir? Hakkındaki bilgiler, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Yeni makyözü hep birlikte tanıyalım...

SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı takımların birincilik mücadelesi vereceği haftada yeni bir ekip daha zorlu maratona katılacak ve cuma günü sıralamanın en üstünde yer almak için çaba gösterecek. Yeni takımda yer alacak isimler merakla bekleniyordu. Ve beklentiler karşılık buldu. Takımın makyözü Türkan Övünç olacak. Kendisi hakkında araştırmalar şimdiden başladı. Peki, Kuaförüm Sensin Türkan Övünç kimdir? Hakkındaki bilgiler, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Türkan Övünç kimdir?

Pazartesi gününden itibaren takımının mayajından sorumlu olacak Türkan Övünç, profesyonel make up artisttir. Adana'dan yarışmaya katılıyor. Mesleğe Serhat Şen'den aldığı eğitim ile başladı ve ardından stüdyolarda çalışmaya başladı.Daha önce MAC Cosmetics'te de çalıştı. Çukurova Üniversitesi İktisat Bölümü Mezunu. Kozmetoloji, güzellik endüstürisi ve cilt konusunda da uzman. Aslen Adanalı.

Kuaförüm Sensin Türkan Övünç fotoğrafları
 


Kuaförüm Sensin Türkan Övünç kimdir


Kuaförüm Sensin Türkan Övünç kimdir?

Yarın takımıyla birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Türkan Övünç'ün kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. 2 bin 19 kişinin takip ettiği profilinde 758 hesap yer almaktadır. Kendisine @turkanovunc adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.