2023 Masterchef All Star Barbaros Yoloğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı

2023 Masterchef All Star Barbaros Yoloğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının fenomen yarışması Masterchef, 2023 yılındaki all star etabı ile seyircilerinin karşısına çıkıyor. Yeni sezonun yarışmacıları arasında Barbaros Yoloğlu da bulunuyor. Peki, Barbaros Yoloğlu kimdir? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın kanalı Tv8'de yayınlandığı her bölümle izleyenleri ekran başına kilitleyen ve reyting zirvesine oynayan Masterchef Türkiye'nin yeni sezonu başladı. All star kadrosu ile ekranlardaki yerini alacak fenomen programda ter dökecek isimler de belli oldu. Onlardan biri de Barbaros Yoloğlu oldu. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki Masterchef Barbaros kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Masterchef Türkiye Barbaros Yoloğlu kimdir?

MasterChef Barbaros, 26 yaşındadır ve Samsun'un alaçam ilçesinde dünyaya geldi. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan Yoloğlu, liseye başlayana dek güreş ve farklı spor dalları ile ilgilendi. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi'ne gitmeye karar verdi. Bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalıştı e-ve ardından üniversite eğitimini için gittiği Erzurum'da, uzun bir süre çalışma hayatına devam etti. Barbaros Yoloğlu geçtiğimiz yıl Serhat Doğramacı ile birlikte verdiği birincilik mücadelesinde son ana kadar kıyasıya bir rekabet yaşamış ve yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı.



Masterchef Türkiye Barbaros Yoloğlu Instagram hesabı

Yeni sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olarak bu akşam kendisine verilen sürede en iyisini yapmak isteyen Barbaros Yoloğlu'nu @barbaros.yologlu profilinden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.