Ted Lasso 4. sezon olacak mı yoksa bitecek mi

Ted Lasso 4. sezon olacak mı yoksa bitecek mi
 DAMGA Editörü
Apple TV'nin ilgiyle seyredilen dizisi Ted Lasso'nun 4. sezonu konusunda bekleyiş sürüyor. Peki, Ted Lasso 4. sezon olacak mı yoksa bitecek mi? İşte detaylar...

2020 yılından bu yana yayınlanan 3 sezonu ile futbol dünyasını kasıp kavuran, televizyona renk katan ve FIFA'nın da takımlar listesine eklediği AFC Richmond'da sona mı gelindi? Son olarak Premier Lig şampiyonluğuna uzanmasına ramak kalan kulübün macerasına yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak konusu. Peki, Ted Lasso 4. sezon olacak mı yoksa bitecek mi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

be2896682ce706f5ef00661c17fd523b.jpeg

Baş rollerinde Jason Sudeikis, Brett Guldstein, Brendan Hunt, Nick Mohammed ve Hannah Waddingham'ın oynadığı Ted Lasso'nun yeni sezondaki durumu merak konusu haline geldi. Bu sezon yayınlandığı bölümlerle yine miylonları ekran başına kilitleyen yapımın sona ereceği ve devam etmeyeceği yönünde birçok söylenti var. Ayrıca bazı açıklamalarda bunları doğrular nitelikte.

3. sezon final mi?

Dizinin ana karakterlerinden biri olan Jason Sudeikis, kısa süre önce Deadline'a verdiği röportajda bazı önemli noktalara dikkat çekti ve henüz resmen açıklanmasa da final ihtimalinde bahsetti.

KayıpRıhtım'ın derlediği açıklamalara göre Sudeikis şöyle konuşuyor:

“Anlatmak istediğimiz, anlatmayı umduğumuz, anlatmayı sevdiğimiz hikâyenin sonu bu. İnsanların daha fazlasını isteyecekleri ve henüz bilmediklerinden daha fazlasını merak edecekleri gerçeği gurur verici. Belki 31 Mayıs’a kadar, sezonun 12 bölümünün tümü yayınlandıktan sonra, ‘Dostum biliyor musun, tamamdır. Artık daha fazlasına ihtiyacımız yok,’ diyecekler. Ama o zaman gelene kadar, şimdiye kadar ortaya konanın ötesine duyulan merakı takdir edeceğim.”


Ted Lasso 4. sezon olacak mı?

Her ne kadar dünyanın izlediği bir popülerliğe kavuşa da ilk etapta 3 sezon üzerinden planlanan yapımın devam etmesi konusunda net bir karar yok. Ancak yine de 4. sezonun yayınlanmama ihtimali çok yüksek. Bantmag'a göre Dizinin yaratıcılarından Bill Lawrence, birçok demecinde Ted Lasso’yu en baştan üç sezonluk bir anlatı olarak kurguladıklarını ve bu üç sezonun giriş-gelişme-sonuç şeklinde ilerleyeceğini dillendiriyordu. Lawrence’a göre 4. sezon için mümkün olan tek senaryo; setin, çekimler için okyanusun öteki tarafına seyahat eden başrol Jason Sudeikis’in evine yakın bir yerlerde kurulması. Ne var ki Sudeikis, zorlama şekillerde uzatılacak bir senaryonun her şeyin tadını kaçıracağı görüşünde.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.