Ted Lasso Zava kimdir? Gerçek futbolcu mu? Adı ne?

Ted Lasso Zava kimdir? Gerçek futbolcu mu? Adı ne?
 DAMGA Editörü
Apple dizisi Ted Lasso'ya 3. sezonda Zava karakteri katıldı. Seyirciler yüz hatları ve vücut yapısıyla bir dünya yıldızını andıran oyuncuyu araştırıyor. Peki, Ted Lasso Zava kimdir? Gerçek futbolcu mu? Adı ne? Detaylar haberimizde.

Futbol dizisi olarak başladığı yayın hayatında FIFA'ya eklenecek popülerliği elde etmeyi başaran Ted Lasso'da Richmond AFK'ya dünya çapında bir transfer yapıldı. Başkan Rebecca, milyonların sevgilisi Zava'yı bir stadyum tuvaletinde takıma kattı. Birçok dev kulübe rağmen Premier Lig'de kalma mücadelesi beklenen ekibe imza atması sonrasında seyirciler kendisi hakkında araştırma yapıyor. Ted Lasso Zava kimdir? Gerçek futbolcu mu? Adı ne? Detaylar haberimizde.

Leslie Higgins'in, Rebecca Welton'ın ofisinde Ted Lasso ve Keeley Jones ile birlikte Trent Crimm ile bir toplantı yaparken , Zava'nın Juventus'tan ayrıldığını duyurması herkesi şok etti. Ted onun kim olduğunu bilmediği için Trent, Zava'nın İtalya'daki kulübünden ayrılmak üzere olan birinci sınıf bir forvet olduğunu söyledi. Higgins, Zava'nın Premier Lig'de oynamak istediğini, çünkü eşinin The Office dizisini çok beğendiğini ve kendisinin İngiltere'de yaşama fikrine sıcak baktığını ekledi. Ted yanlışlıkla The Office'in Amerikan versiyonundan bahsettiğini sandı ama Rebecca onu düzeltti ve bunun orijinal The British Office olduğunu ifade etti.

Higgins, Zava'nın Richmond'a katılmasının harika olacağını söylüyor ve Keeley, özellikle sosyal medyada 90 milyon takipçisi varken kulübün markası için çok büyük olacağını ekliyor. Rebecca herkese Zava'nın çok pahalı ve biraz da diva olduğunu hatırlatıyor ki Keeley bunu inkar etmiyor ve Higgins son on beş yılda 14 takımda oynayarak arkasında kaos ve kupalar bıraktığını dile getiriyor.

Rebecca hüzünlerle ile uğraşmak istemiyor ama Higgins, eski kocası da dahil olmak üzere tüm kulüplerin artık Zava'ya yaklaştığını söylüyor; West Ham United'ın sahibi Rupert Mannion. Bu, Trent'in fark ettiği Zava'nın peşine düşmeyi kabul etmesine neden olur.

Richmond ile Chelsea arasındaki maç sırasında, Zava ortaya çıkıyor ve Rupert da orada, futbolcuyu West Ham United'a katılması için cezbetmeye çalışıyor. Kalabalık, Jamie Tartt dışında Richmond oyuncuları da dahil olmak üzere Zava'yı görünce çıldırıyor. Dani Rojas, idolünün kalabalığın içinde şöhretin tadını çıkardığını görünce çok heyecanlandı. Rebecca, züppe bir tavırla "Benimle tanışmak senin için bir onur" diyen Zava ile konuşmaya çalışır ve Zava, Rupert ile arkadaş olurken onu terk eder.

zava ted lasso



Rebecca, Zava'yı umumi tuvalete kadar takip eder ve ona bağırarak ona tavuk boku diyor. Ona, gerçekten harika bir oyuncu olsaydı, her yerde oynayabileceğini, ancak onun yerine West Ham'ı seçtiğini çünkü büyük ve parlak olduğunu, kulübün ona ihtiyacı olmadığını çünkü ne olursa olsun kazanacaklarını ve o da kazanacağını bilerek bağırıyor. Hala herkese anlattığı kadar iyi olup olmadığını merak etme. Rebecca ona abartılan ve fazla maaş alan bir futbolcu diyor. Tüm bunları söylerken Zava tuvaletini yapıyor ve Rebecca tiksintiyle ona çok fazla kuşkonmaz yediğini söylüyor.

Maçtan sonraki basın toplantısında Bay Gilman, Zava'yı Chelsea Futbol Kulübü'nün en yeni üyesi olarak karşılıyor. Zava, Chelsea ile sözleşme imzalamak üzereyken gazetecilerin önünde fikrini değiştirdiğini ve kulübe katılmayacağını söylüyor. Onun yerine Richmond Futbol Kulübü'ne katılacağını duyurur . Moe Bumbercatch, Richmond'daki en iyi oyuncu olarak konumu tehdit altında olduğu için soyunma odasında Jamie dışında herkesi memnun ederek haberi verir.

Zava yeni takım arkadaşlarını soyunma odasında karşılar ve Jamie dışında onu izleyenler hayranlık içindedir. Uzun boylu oyuncu, Will Kitman dahil herkesi kabul ediyor ve bir forma görevlisi olarak kulüpte önemli bir işe sahip olduğu için onu övüyor. Daha sonra artık herkesin kendisiyle ne kadar bir arada olduğuna ve artık ekibin bir parçası olduğuna dair bir konuşma yapıyor. Roy Kent ve Antrenör Beard da ona hayranlık duyuyor, özellikle beyaz tahtada takım düzenini değiştirdiğinde ve arkasındaki diğer oyuncularla öne geçtiğinde.

  • Zava'yı oynayan aktör Maximilian Osinski'ye göre karakter, Fransız Eric Cantona ve Polonyalı forvet Robert Lewandowski gibi gerçek futbol süper yıldızlarının "egolarından ve enerjilerinden" ödünç alıyor. Ancak önde gelen rol modeli, Osinski'nin uzun, zayıf fiziğinden topuzuna benzediği İsveç doğumlu bir mucize olan Zlatan Ibrahimović idi.
  • Ajax ile oynanan hazırlık maçında Joha Cruijff Arena'nın koridorlarında Zava posteri var. Zlatan da adını dünyaya Amsterdam temsilcisinde oynadığı dönemde duyurmuştu.
  • Zava, 7 yaşına geldiklerinde çocuklarının kendilerine isim vermesine izin veriyor ve bu, en küçüklerinden biri kendileri için Çirkin adını seçtiği için bazı tartışmalı isim seçimlerine neden oluyor.
  • Zava film izlemiyor çünkü izlemeyi sevdiği tek şey karısı Christina.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.