Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem kimdir? İrem Senem Çankaya Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem kimdir? İrem Senem Çankaya Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda yarışacak isimler belirlendi ve yayınlanan fragmanda İrem'in de bulunduğu görüldü. Rakiplerine karşı birincilik mücadelesi verecek güzel yarışmacı hakkında ilk andan itibaren araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmak isteniyor. Her anı lezzet dolu yapımda pazartesiden itibaren 15 bin lirayı almak adına kolları sıvayacak

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Pazartesiden cumaya 15 bin lira için yarışan yarışmacıların boy gösterdiği programın yeni haftasında Zuhal Topal yine renkli bölümlerle karşımıza çıkacak. Fragmanda yayınlanan ve yeni bölümde tanıtılan isimlerden biri olan İrem ilk andan dikkat çekmeyi başarmıştı. Kendisi belirlenen günde mutfağa girecek. Hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem kimdir? İrem Senem Çankaya Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek yarışmacılarından biri olacak İrem Senem Çankaya 40 yaşında. 14 senedir birlikte olduğu eşi ile 7 yıldır evli. Eskişehir'den yarışmaya katılıyor. Aslen Karabüklü. Lise mezunu. Spor yapmayı ve eğlenmeyi çok seviyor. Ayrıca sporsuz yapamayacağını da söylüyor. Başak burcu. Hedefi kararlılığını el lezzeti ile birleştirerek evine ödülle dönebilmek.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem
 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Instagram hesabı

Tanıtılan yarışmacılar arasında en dikkat çeken isim haline gelen İrem Senem Çankaya'nın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunuyor. Burada yayınladığı renkli ve seksi pozlarıyla takipçilerinin karşısına çıkıyor. Yarışmada adı açıklandıktan sonra sayıyı daha da artırması bekleniyor. @iremsenemcankaya adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.