Zuhal Topal'la Sofrada 14 Eylül Pazartesi puanları ve yemekleri | Gelin: Cansu Gülmez Gürgen

Zuhal Topal'la Sofrada 14 Eylül Pazartesi puanları ve yemekleri | Gelin: Cansu Gülmez Gürgen
FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası başladı. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin yarıştığı programda haftanın ilk yarışmacısı Cansu Gülmez Gürgen oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 14 Eylül Pazartesi günü yarışan Cansu Gülmez Gürgen hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

Eylül ayında yayın hayatına kaldığı yerden devam eden ve başarısını bu sezona da taşıyan Zuhal  Topal'la Sofrada'nın yeni haftası başladı. Yeni gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde yine hem heyecanlı hem gergin hem de eğlenceli anlar izleyicileri bekliyor. Diğer yandan da verilecek puan savaşını başlatan ilk ismin performansı merak konusu. Yani Neval Gürgen'in gelini Cansu Gülmez Gürgen. Kendisi mutfağa girecek ve kollarını sıvayarak ocağın altını yakacak. Ardından da yemeklerini tek tek yapmaya başlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 14 Eylül Pazartesi günü yarışan Cansu Gülmez Gürgen hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

 

Zuhal Topal'la Sofrada 431. bölüm fragmanı

Cansu Gülmez Gürgen ve kayınvalidesi Neval Gürgen'in yarışacağı 14 Eylül 2020 Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada 431. bölüm fragmanı haberimizde yer almıştır. Yeni haftanın ilk bölümünde büyük bir coşku yaşanacak. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalide tanıtılıyor. Pazartesiden itibaren lezzet savaşı verilecek. Kayınvalideler ve gelinler hakları olan puanları almak istiyor. Cansu Hanım'ın yemekleri de kayınvalidelere verdiği cevaplar da çok konuşulacak!

zuhal topal'la sofrada cansu gülmez gürgen

zuhal topal'la sofrada sevinç erkoç

zuhal topal'la sofrada Bergane mehdiyeva

zuhal topal'la sofrada begüm yavuz arslan

zuhal topal'la sofrada fatma nur erdoğan
 

Cansu Gülmez Gürgen kimdir?

Bugün mutfağa girerek rakiplerinin kayınvalidelerine karşı kritik bir sınav verecek olan Cansu Hanım 23 yaşında. 11 aylık evli. Hırslı ve inatçı. Yemekleri ile herkesi şaşırttı. 
 


Cansu Gülmez Gürgen kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

İlk gün yarışacak olan Cansu Gülmez Gürgen'in puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın ilk bölümü olmasıyla birlikte ekstra bir sabırsızlık söz konusu. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

 

Gülhanım  3
Sadet  4
Ayten  3
Güler  4
Zuhal Topal    5
TOPLAM:   19


 

Cansu Gülmez Gürgen hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3. sezonunda bu hafta mutfağa girecek ilk isim olan Cansu Gülmez Gürgen yemekleri hem kendi hem de yarışmanın kaderini belirleyecek. Alacağı fazladan her puanın kilit noktası yapacağı yemekler ve hazırlayacağı menü. Sunumlarıyla da hem Zuhal Topal hem de kayınvalidelerden tam not almak amacında olan Cansu Hanım'ın menüsü haberimize ekleyecek.

 

  • Sebze Çorbası
  • İçli Köfte
  • Zeytinyağlı Taze Fasulye
  • Patates Mantısı
  • Tavuklu Hünkara Beğendi
  • Patatesli bulgur Pilavı
  • Mevsim Salata
  • Çikolatalı cheesecake

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.