Zuhal Topal'la Sofrada Sevinç Erkoç ve kayınvalidesi Gülhanım Erkoç kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Sevinç Erkoç ve kayınvalidesi Gülhanım Erkoç kimdir
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü merakla bekleniyor. Dün başlayan haftanın ardından gözler bugüne çevrildi ve yarışmacılar da belli oldu. Buna göre Sevinç Erkoç ve Gülhanım Erkoç hünerlerini sergileyecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sevinç Erkoç ve kayınvalidesi Gülhanım Erkoç kimdir? İşte detaylar...

Gelin ve kayınvalide konsepti ile yüzlerce bölümdür evlere konuk olan ve lezzet savaşına dönüşen rekabetinde büyük keyif veren Zuhal Topal'la Sofrada'nın 432. bölümü FOX TV ekranlarındaki yerini aldı. Dün Cansu Gülmez Gürgen'in yarıştığı günün ardından dikkatler bugüne verildi. Haftanın ikinci gelini Sevinç Erkoç, kendisine verilen sürede kayınvalidesinden alacağı talimatla yemeklerini hazırlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sevinç Erkoç ve kayınvalidesi Gülhanım Erkoç kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Zuhal Topal’la Sofrada Sevinç Erkoç kimdir?

Hünerlerini sergileyecek olan Sevinç Hanım 35 yaşında. 2 çocuk annesi. Sessiz sakin ama bir o kadar da mutfağa hakim. Elinden gelenin en iyisini yaparak 15 bin lriayu kazanmak istiyor.

zuhal topal'la sofrada cansu gülmez gürgen

zuhal topal'la sofrada sevinç erkoç

zuhal topal'la sofrada Bergane mehdiyeva

zuhal topal'la sofrada begüm yavuz arslan

zuhal topal'la sofrada fatma nur erdoğan
 

Zuhal Topal’la Sofrada Sevinç Erkoç'un fotoğrafları

15 Eylül 2020 tarihinde gelini ile birlikte yarışan gelin Sevinç Erkoç ve kaynana Gülhanım Erkoç'un yarıştığı günün fotoğrafları hemen alt kısımda sizleri bekliyor.
 

Zuhal Topal’la Sofrada Sevinç Erkoç

Zuhal Topal’la Sofrada Sevinç Erkoç


Zuhal Topal’la Sofrada Gülhanım Erkoç kimdir?

Samsun Bafralı olan kayınvalidemiz mutfağın da komutanı. Emirleri yağdırıyor, gelinini 15 bin lira için hazırlıyor. İkili el ele verip adını Türkiye'ye duyurmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.