Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Kasım Cuma kim birinci oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Kasım Cuma kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, bugün yeni haftaya veda ediyor. Bir yarışmacı ödülle evine dönecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Kasım Cuma kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca kişi tarafından takip edilen bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni hafta sona eriyor. Beş yarışmacının performanslarıyla adını zirveye yazdırmak adına mücadele verdiği zorlu mücadele yine herkesi ekran başına kilitleyecek. Bugün açıklanacak isim merakla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Kasım Cuma kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilir ve fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Çaya karşı lahmacunlu misilleme!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bugün yayınlanacak olan 475. bölümünde Sultan'ın şovu ekranlara gelecek. Bütün hafta çay sebebiyle Muhammed Ali Bey ile karşı karşya gelen güzel yarışmacı bu kez sofraya lahmacun söyleyecek. Kapıya gelen kargocuyu geri gönderen Muhammed Ali'nin ardından bu kez Sultan kapıyı açtı ve siparişi mutfağa kadar getirip rakibinin karşısında yedi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Bugün toplam puanların üzerine bir de Zuhal Topal notunu verecek. Yarışmacılar arasındaki rekabette sona gelinecek. Kazanan isim ise 75 bin lira ile evine dönecek. Zorlu rekabetten hangi ismin birincilikle çıkacağı merakla bekleniyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.