Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif Başak Bakır kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif Başak Bakır kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni yarışmacılar belli oldu. Elif Başak Bakır da katılan isimler arasında yer alıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif Başak Bakır kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile TV8'de yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yepyeni bir haftaya daha merhaba diyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik mücadelesi verdiği zorlu maratona bu hafta katılan isimler belli oldu. Elif Başak Bakır da onlar arasında bulunuyor ve kendisi hakkında internette sıkça araştırma yapılarak hakkında bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif Başak Bakır kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif Başak Bakır kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak 4 rakibinin karşısına çıkacak isimlerden biri olan Elif Başak Bakır, aslen Malatyalı. En son insan kaynakları uzmanı olarak çalışıyordu ancak şu an çalışmıyor. İnönü Üniversitesi'nde İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 3.14 ortalaması ile eğitimini tamamladı. Bu sırada Anadolu Üniveresi'nde de İnsan Kaynakları Yönetimi ve Personel Yönetimi bölümünde öğrenim görmeye başladı. Instagram hesabı @basakbakr'dır.

image-7967053.jpg

image-9122953.jpg

image-6310636.jpg

image-873275.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.