Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan İtek kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan İtek kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
TV8 ekranlarının fenomen haline gelen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor ve yarışmacılar belli oldu. Sultan İtek de birincilik için yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan İtek kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yepyeni haftasıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın renkli sunumu ve beş yarışmacının katılımı ile ekranlarda hem yarışma heyecanı yaşatacak hem de eğlendirecek yapıma katılan isimler açıklandı. Onlar arasında Sultan da bulunuyor ve kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan İtek kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan İtek kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak gözüken ve güzelliği ile de dikkat çeken Sultan İtek, fragmanda sert sözleriyle ön plandaydı. Rizeli rakibine yaşının büyük olması nedeniyle yemek yapmayı yakıştırmadığını söyledi. Başak ile girdiği söz düellosunda da kıyamet kopacak izlenimi vardı. 17 Ağustos 1996 tarihinde doğdu. 27 yaşında. Aslen Ağrı Doğubayazıtlı. Lise mezunu ve bekar. Evde çok fazla yemek yapmadığını ancak mutfağa girdiğinde çok marifetli olduğunu ifade etti. Yeni bölüm çok heyecanlı olacak. Sultan İtek bir butik sahibi. Bakırköy'de işletmesi bulunuyor ve kıyafetleri ile kadınları giydiriyor. Kendi adı ile açtığı markasının modelliğini de yapıyor.

image-524690.jpg

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan İtek Instagram hesabı

Bugünden itibaren birincilik için kolları sıvayacak ve birincilik için rakiplerinin karşısına çıkacak olan Sultan İtek, sosyal medyada da fenomen. Her paylaşımına binlerce etkileşim geliyor ve platformu aktif olarak kullanıyor. Şu anda 100 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. @sultan_itek adresinden takip edebilirsiniz.

Sultan İtek'in butik hesabı da @sultanitekbutik'tir.

image-957070.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.