Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Ekim puanları! Hasan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Ekim puanları!  Hasan kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile yayınlanıyor. Bugün Hasan yarışacak ve yemeklerini yapacak. Peki, Hasan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Ekim puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni günde de seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu mücadelede gözler Hasan'ın üzerinde olacak. 2 gündür rakiplerini eleştiren ve puan veren deneyimli ismin neler yapacağı alacağı puanlar merak ediliyor. Her anı lezzet ve çekişme dolu olan yapımda gün sonu için sabırsız bekleyiş var. Peki, Hasan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Ekim puanları haberimizde yer alıyor.

Aleyna'ya yüklenmeye devam ettiler

Bugün yayınlanacak olan 453. bölümde gözler yine Aleyna'da. Özlem ve Sadettin'in yüklendiği anlar bugün de devam edecek. Özlem, Aleyna'yı çocuk parkına götürmeleri gerektiğini ve yarışmaya uygun davranmadığını söyleyince genç yarışmacı kendisine tepki gösterdi. Ayrıca Özlem yine Sadettin ile tartıştı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hasan kaç puan aldı?

Özlem ve Sadettin sonrasında kolları sıvayacak olan Hasan oldukça iddialı. Programda en iyi yemekleri yapacağını söyleyerek 75 bin liralık ödülü evine götüreceğini söyledi. Kendisinin alacağı puanlar da araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Rakiplerinin puanları haberimize eklenecektir.

Ceyda:
Özlem:
Sadettin:
Aleyna:
Zuhal Topal:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum