Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Şubat puanları! Candan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Şubat puanları! Candan kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Bugünün yarışmacısı Candan olarak açıklandı. Peki, Candan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Şubat puanları burada.

Milyonları ekran başına kilitleyen ve her bölümüyle de büyük bir keyif yaşatan Zuhal Topal'la Yemekteyuiz'de yeni gün başlıyor. Dün Mehmet Ali ile başlayan programda bugün yarışacak ikinci isim Candan Yıldırım olarak açıklandı. Kendisinden beklentiler yüksek olsa da tüm yapacakları rakiplerinin puanlarına bakıyor. Bunun için de elinin lezzetini ayarlamak ve herkesi memnun etmek zorunda. Özellikle de Müjgan'ı. Peki, Peki, Candan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Şubat puanları burada yer almaktadır.

mujgan-ozdemir.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Müjgan ve Candan karşı karşıya geldi...

Ortam bir anda gerildi

Bugün yayınlanacak olan bölümün fragmanı sosyal medya ve TV8'de paylaşıldı. Görüntülerde Candan'ın çorbası eleştiri yağmuruna tutuldu. Eray, bu çorbayı 3 gün yese mezara götüreceğini söylerken Müjgan ise bir şey söylese rakibinin 'Benim tarzım bu' diyeceğini ifade etti ve kıyafetinin özensiz olduğunu dile getirdi. Candan ise bu sözlere "Sizin görgüsüzlüğünüz gibi" yanıtını verince gergin anlar yaşandı.

Candan kaç puan aldı?

Yeni bölümde rakipleri Müjgan, Hazal, Eray ve Mehmet Ali'nin karşısına çıkacak olan Candan sürekli gülerek sempati kazansa da zaman zaman da tepki toplayacak. Bunu hafta fragmanında görmüştük. Bugün yemeklerini yaptıktan sonra rakiplerinin vereceği puanlar kadar Zuhal Topal'ın finaldeki kanaati de çok önemli. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13 Şubat puanları haberimize eklenecektir.

Candan Yıldırım kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in en iddialı yarışmacıları arasında bulunan Candan, salatayı unutarak en büyük hatayı yaptı. Sürekli gülmesinden dolayı Müjgan Hanım kendisine "Bu ne lakayıtlık" tepkisi gösterdi. Bunun ardından ciddileşen güzel yarışmacı; "Benim hep sıcak yüzümü gördünüz ama şu an beni kaynattınız. Sizin gününüzde sizi yakacağım" tepkisinde bulundu. Instagram hesabı @candanyardimm'dır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.