Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Şubat puanları! Ayşe kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Şubat puanları! Ayşe kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemketeyiz'de ikinci gün başlıyor. Bugün Ayşe yarışacak. Peki, Ayşe kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Şubat puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonların karşısına çıkan ve hafta içi her gün ekranlara lezzet katan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir bölüm daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Dün Mustafa ile başlayan maraton bugün Ayşe ile devam edecek. Deneyimli yarışmacı tecrübesini mutfağa yansıtarak adını zirveye yazdırmak ve 75 bin lira ile programdan ayrılmak amacında. Ancak masasındaki yemeklere ve tatlısına gelecek eleştiriler puanları değiştirebilir. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Şubat puanları! Ayşe kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Baklavası yanık!

Bugün önce alışverişe çıkıp ardından da mutfağa girecek olan Ayşe'nin en dikkat çeken noktası baklava. 40 kat açtığını söyledikten sonra simsiyah bir üst gören rakipleri buradan kendisine çok sert eleştirilerle gelecek. Özellikle kadınlar. Menekşe her şeyi dört dörtlük beklediğini dile getirdi. Ardından da "Keşke elinizin alışkın olduğu lezzetleri yapsaydınız" ifadelerini kullandı.

8932479837.webp
Ayşe'nin baklavası servis öncesi bu haldeydi

Ayşe kaç puan aldı

Rakiplerinin karşısına iddialı bir menü ile çıkan Ayşe'nin yanık baklava sonrasındaki puanları da merak konusu haline geldi. Deneyimi nedeniyle kendisine çok güvenen seyirciler var ve gün sonunda ne durumda olacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Şubat Puanları haberimize eklenecektir.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.