Zuhal Topal'la Yemekteyiz Menekşe Aydın Hoca kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Menekşe Aydın Hoca kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Tv 8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile Türk ve dünya mutfağından lezzetleri televizyonlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar arasında Menekşe de bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Menekşe Aydın Hoca kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının ter döktüğü programda bugünden itibaren kozlarını paylaşacak isimler belli oldu ve Menekşe de onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Menekşe Aydın Hoca kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Menekşe Aydın Hoca kimdir?

Bugünden itibaren adını zirveye yazdırabilmek adına hem yemek yapacak hem de rakiplerini yorumlayıp puan verecek olan Menekşe Aydın Hoca, terzilik yapmaktadır. 30 yıllık bir deneyimi bulunmaktadır. Fragmandaki pelerini ve şapkasıyla çok farklı bir soluk getirdiği yarışmadan 75 bin liralık ödülle ayrılmak amacında. Ömer Bey ile evlidir. 1 kız çocuğu annesidir.

menekse-yemekteyiz.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Menekşe Aydın Hoca

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Menekşe Aydın Hoca Instagram hesabı

Hedefi birincilik olan Menekşe Aydın Hoca, fragman yayınlandıktan sonra en çok ilgi gören isimler arasına girdi. Kendisinin Instagram hesabı da araştırılarak öğrenilmeye çalışılıyor. @menekse_adn adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.