Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hacer Şahin kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hacer Şahin kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
TV 8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı maratona Hacer Şahin de katıldı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hacer Şahin kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla her hafta milyonların karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, ekranlardaki yerini almaya devam ediyor. Yeni haftanın başlayacağı ilk bölümde yarışacak ve 75 bin liralık ödül için ter dökecek isimler belli oldu. Hacer Şahin de rakiplerini geçerek adını zirveye yazdırmak ve marifetlerini Türkiye'ye kanıtlamak amacında. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hacer Şahin kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hacer Şahin kimdir?

Bugünden itibaren birincilik mücadelesi verecek olan Hacer Şahin'in aslen Boşnak olduğu tahmin edilmektedir. Yarışmada sert sözleri ve dobra kişiliği ile ön plana çıkması bekleniyor. Çünkü Neco'ya "Sizin gibi erkekleri anası sevsin" diyerek bir gözdağı vermeye çalıştı. Spor antrenörlüğü yapıyor. Ayrıca kendisine ait marka ile birlikte spor ekipmanları hizmeti de veriyor.

hacer-sahin-yemekteyiz.webp
Yemekteyiz Hacer Şahin

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hacer Şahin Instagram hesabı

75 bin liralık ödülü evine götürmek isteyen Hacer Şahin'e dair en çok araştırılan konulardan biri de Instagram hesabı. Ancak şu ana kadar profili bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.