Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Şubat puanları! Hacer kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Şubat puanları! Hacer kaç puan aldı?
TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Bugün yarışacak isim ise Hacer. Peki, Hacer kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Şubat puanları haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca seyirciye ulaşan bölümleri ile her geçen gün daha fazla kişi tarafından seyredilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Mustafa ile başlayan, Ayşe ve Menekşe ile devam eden programda bugün yarışacak isim Hacer olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda araştırma yapılmıştı. Bugün performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Hacer kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Şubat puanları haberimizde yer almaktadır.

Menüsü belli oldu

Bugün menüsüyle rakiplerinin karşısına çıkacak olan Boşnak göçmeni Hacer'in menüsü belli oldu. Yayınlanan fragmanda köfteli erişteli çorba, Boşnak mantısı, patates püresi yatağında incik, meyhane pilavı, bahçe salata ve hacamakula hazırlayacağı görüldü. Gün sonundaki puanlaması da merak ediliyor. Elinin lezzetine güvenen genç isim, oldukça da iddialı.

hacer-sahin-yemekteyiz.webp
Yemekteyiz Hacer Şahin

Hacer kaç puan aldı?

Mustafa, Ayşe, Menekşe ve Necmettin'in karşısında birincilik mücadelesi verip Zuhal Topal'ın memnuniyetini kazanmak amacında. Bunun için de elinden gelenin en iyisini yaparak adını zirveye yazdırmak istiyor. Ancak beğeniler ne derece yüksek olacak burası belli değil. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 22 Şubat puanları açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.