Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Mart puanları! Serdem kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Mart puanları! Serdem kaç puan aldı?
TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün Serdem yarışacak. Peki, Serdem kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Mart puanları.

Milyonların ekran başına kilitlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta yarın sona erecek. Başarılı programda gözler bugün Serdem'e çevrilecek. Hafta başından bu yana rakiplerini sürekli eleştiren ve ne yapacağı merakla beklenen deneyimli yarışmacının gününü nasıl geçireceği herkesi sabırsızlandırıyor. Gözler gün sonunda ve rakiplerinin vereceği puanlar kaderini belirleyecek. Peki, Serdem kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Mart puanları haberimizde.

Palyaço gibi giyinmişsin!

Bugün mutfakta hünerlerini sergileyip birincilik için ter dökecek olan Serdem'e rakibi Oğuzhan'dan sert sözler geldi. Kendisinin herkese yüksekten baktığını ifade ederek "Sen kimsin? Paylaço gibi giyinmişsin karşımızda" tepkisinde bulundu. Bu sözler sonrasında masadakiler adeta buz kesti ve ortam gerildi. Büşra ise yemeği kesemediğinden dert yandı.

Serdem kaç puan aldı?

Yarınki finalde adını zirveye yazdırabilmek adına mücadele verecek olan Serdem'in rakipleri Oğuzhan, Büşra, Dilek ve Emine'den alacağı puanlar hem kaderini belirleyecek hem de Zuhal Topal'ın puanıyla birlikte daha üst sıralarda bulunmasını sağlayacak. İlk etapta masadaki yarışmacılardan yüksek puan elde etmesi gerekiyor. Güzel sunucu ise finalde kendi kanaatini açıklayacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Mart puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.