Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilek Tunca kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilek Tunca kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir?
Türkiye'nin en çok seyredilen hafta içi yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacıdan biri de Dilek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilek Tunca kimdir? İşte detaylar...

Her hafta beş yarışmacının kıyasıya mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir mücadele daha başlıyor. Oğuzhan, Emine, Büşra ve Sedem karşısında rekabete girişecek isim Dilek olarak açıklandı. Kendisi en çok dikkat çeken yarışmacı olarak dikkat çekti ve hakkında da çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilek Tunca kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilek Tunca kimdir?

Bugünden itibaren 75 bin lirayı evine götürebilmek adına dört rakibi karşısına çıakcak olan Dilek Tunca 54 yaşında. Haftanın en deneyimli yarışmacısı denilebilir. İngilizce ve drama öğretmeni. Ayrıca Fransızca da biliyor. Boğaziçi Üniversitesi mezunu. Aslen İstanbullu. Evli ve 20 yaşında bir oğlu var. Kadıköy'den programa katılıyor. Instagram hesabı @diloshhhh17'dir.

2384893.webp

jk23hk4hk32h34.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.