Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray kimdir? Nuray Işık kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray kimdir? Nuray Işık kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. 24-28 Ocak yarışmacılarının belirlendiği beş günlük maratonda Nuray Işık da performansı ve yorumlarıyla birlikte 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray kimdir? Nuray Işık kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sunuculuk koltuğunda Zuhal Topal'ın oturduğu Yemekteyiz'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla 15 bin lira için yarışacakları yeni haftada yarışacak isimler de belli oldu. Buna göre Nuray Işık da beş gün boyunca hem yemekleri hem de yorumlarıyla evine ödülü kazanıp öyle gitmek istiyor. Ancak bunun için çok iyi olmak zorunda. Kendisi hakkında fragman yayınlandığı günden bu yana hummalı bir araştırma söz konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray kimdir? Nuray Işık kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


 

Yemekteyiz Nuray kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olması beklenen Nuray Işık aslen Bitlis Tatvanlı. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nda eğitim aldı. Müzik öğretmenliği yapıyor ve gezmeyi çok seviyor. Programdaki yorumlarıyla adını şimdiden ilk sıraya yazdırmayı başaran genç yarışmacının performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Instagram hesabı @isikknurayy'dır.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.