Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kaç puan aldı? 28 Aralık puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kaç puan aldı? 28 Aralık puanları
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin ilgisini çekmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Beş gün boyunca süren programın dördüncü yarışmacısı Oğuzhan olarak açıklandı. 28 Aralık puanları haberimizde.

Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik için yarıştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni yıl heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Pazartesi günü başlayan zorlu maratonda bugün Oğuzhan birinciliği elde edebilmek adına kolları sıvayacak. Ardından da mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek. Her anını dikkatli kullanması gereken yakışıklı yarışmacıya rakiplerinin vereceği puanlar büyük önem taşıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kaç puan aldı? 28 Aralık puanları haberimizde yer almaktadır.

Emre çıldırdı!

Bugün büyük ödülü kazanabilmek adına yeteneklerini milyonlara sergileyecek olan Oğuzhan'ı rakipleri sert ifadelerle eleştirecek. Özellikle Safiye, Selin ve Emre bir hayli ofansif tavır ile kendisini değerlendirdi. Tatlı yorumlarında Emre, Oğuzhan'ın bir sözü sonrasında adeta çıldırdı ve sesini yükseltti.

Oğuzhan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 509. bölüm yarışmacısı olarak ter dökecek Oğuzhan'ı gün sonunda rakipleri değerlendirecek. Bunun için de ellerinin lezzetini iyi ayarlamak ve sunumunu en detaylı şekilde masaya yansıtmak zorunda. Gün sonunda da sıralamasını belirlemeye çok yakınlaşacak ve kaderini belirleyecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuzhan kaç puan aldı? 28 Aralık puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.