Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan kaç puan aldı? 9 Kasım

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan kaç puan aldı? 9 Kasım
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir günde daha seyircilerin karşısında. Bugünkü yarışmacı ise Sultan olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan kaç puan aldı? 9 Kasım puanları haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca kişi tarafından izlenen bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni günde de televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü yapımda bugün mutfağa girecek isim Sultan olarak açıklandı. Kendisine verilen sürede birincilik için kolları sıvayacak. Pazartesiden bu yana sergilediği tavırlar nedeniyle beklentiler yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sultan kaç puan aldı? 9 Kasım puanları haberimizde.

Çay bardağını aldı ama fayda etmedi!

Bugün yayınlanacak yeni bölümde Sultan ile Muhammed Ali arasında çay gerginliği yaşandı. Paylaşılan hafta fragmanında Muhamed Ali'nin "Ben bu çayı sizin gününüzde içeceğim" sözleri damga vurmuştu. Sultan ise bu ifadelere; "O bardağı kırarım. Ben günümde çay içilmesini istemiyorum" yanıtını vermişti. Bugün Sultan, çayıyla gelen Muhammed Ali'ye müdahale etmeye çalıştı ancak bardağı alamadı. Boştaki termos içinde bulunan çayı döktü.

Kaf dağından bakan birinden bu masayı beklemezdim

Hafta başından bu yana yaşamıyla, kıyafetiyle ve sözleriyle adından söz ettiren Sultan için konuşan Mıuhammed Ali, masayı eleştirdi. "Bugün ben Sultan Hanım'dan bu masayı beklemezdim. Masayı beğendim ama Sultan Hanım'a göre değil. Bugüne kadar havasıyla, havadan bakmasıyla, kaf dağından görmesiyle ona bu masayı yakıştıramadım" ifadelerini kullandı. Emine de "Madam bu kadar zenginsiniz neden kendi takımlarınızı getirmediniz?" sorusunu sordu.

Sultan kaç puan aldı?

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan Emine'nin performansının nasıl karşılık bulacağı merakla bekleniyor. Özellikle rakiplerinin puan seviyesi düşük kalabilir çünkü yarışmada çoğu kez beğenilen yemekler dahi yüksek not alamadı. Bunun için en üst seviyede bir performans göstermesi gerekiyor. Sultan'ın aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.