1 Ekim Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Firke Karacür kaç puan aldı

1 Ekim Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Firke Karacür kaç puan aldı
FOX TV'nin ilgiyle izlenmeye devam eden yarışması En Hamarat Benim'de yeni hafta tamamlanıyor. Pazartesiden bu yana devam eden amansız rekabette son yarışmacı hünerlerini sergileyecek ve ardından Kadir Ezildi birinciyi açıklayacak. Bir kişi 15 bin liranın sahibi olacak. Yarışacak son isim Firke Karacür olarak açıklandı. Kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen deneyimli yarışmacının performansı merak konusu. Peki, 1 Ekim Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Firke Karacür kaç pua

Hamaratlığını milyonlar karşısında göstermek isteyen beş yarışmacının kendi aralarında gösterdiği mücadelenin bu haftalık da sonuna gelindi. Pazartesi günü Birsen Güvenç'in evinde başlayan haftada ikinci gün Mükerreme Böcek rakiplerini ağırlamıştı. Dün de daha önce şampiyonluk yaşayan Duygu Doğdaş kendisine verilen süreyi en iyi şekilde kullanmaya çalıştı. Sıra bugüne geldiğinde ise Sevgi Karakoyun 15 bin lirayı kazanmak adına ekranlardaki yerini aldı. Haftanın son gününde ise Fikre Karacür son noktayı koymak için sahneye çıkacak. Ardından Kadir Ezildi hem kendisinin hem de diğer yarışmacıların tüm puanlarını açıklayacak.  Peki, 1 Ekim Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Firke Karacür kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

En Hamarat Benim Firke'nin menüsü

Programın 35. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Müştekin'in performansı merak konusu oldu. Evindeki temizliğin yanı sıra yemekleriyle de ön plana çıkmak ve birinci olmak isteyen Firke Hanım en ufak bir detayı atlamamak adına elinden gelenin maksimumunu verebilmek için zamanla yarıştı. Haftanın sonunda hem şaşalı bir pefformans ortaya koymak hem birincilk etmek hem de en önemlisi olarak yeteneklerini milyonlara kanıtlamak amacında olan Firke ziyafet sunmak amacında. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.

En Hamarat Benim Meral Murat


 

En Hamarat Benim Firke kaç puan aldı? Puan Durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen kadınların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Merve'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Tecrübeli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.


 

En Hamarat Benim'de kim birinci oldu?

Birbirinden hamarat kadınların büyük rekabetine sahne olan En Hamarat Benim'in puanları açıklandıktan sonra birinci olan ve 15 bin lirayı kazanan yarışmacıyı bu sayfada görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.