19 Şubat Cuma Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? Berfin Aslan kimdir? Kaç yaşında ve nereli

19 Şubat Cuma Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? Berfin Aslan kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya yarışında bugün hünerlerini gösterecek son isim Aslan Berfin oldu. Peki, 19 Şubat Cuma Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? Berfin Aslan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumu ve renkli yarışmacıların katılımıyla ekranlardaki yerini almaya devam eden Temizlik Benim İşim'in bir haftası daha tamamlanıyor. Kendisinden emin beş kadının mücadelesinde artık son sözler söylenecek ve alınacak puanlara göre haftanın kazananını ünlü sunucu açıklayacak. Ancak ondan önce günün yarışmacısı Berfin hakkındaki bilgiler merak ediyor.  Peki, 19 Şubat Cuma Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? Berfin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Berfin Aslan kimdir?

Dört gündür performanslarını sergileyen yarışmacıların ardından 325. bölüm yarışmacısı Berfin Aslan oldu. Genç yarışmacı kendisine verilecek olan 4 saatlik sürede ilk defa kamera karşısında yarışıp 10 bin lirayı kazanabilmek adına çaba gösterecek. 20 yaşında. Satış danışmanlığı yapıyor. 11 çocuklu ailenin çocuğu. Aslen Diyarbakırlı. Nişanlı.

Temizlik Benim İşim Güzin


 

Temizlik Benim'de kim birinci oldu?

Birbirinden iddialı beş yarışmacının yarıştığı Temizlik Benim İşim'in 5 Şubat Cuma günü birincisi belli olduktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.