22 Kasım Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kaç puan aldı? Günün puanları

22 Kasım Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kaç puan aldı? Günün puanları
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başladı. Birbirinedne iddialı beş yarışmacının hafta boyunca marifetlerini sergileyeceği programda mutfağa girecek ilk isim Hakan Hünkaroğlu oldu. Genç yarışmacı kendisine verilen 2.5 saatlik sürede yemeklerini hazırlamak ve en yüksek puanları almak istiyor. Peki, 22 Kasım Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Hakan kaç puan aldı? Günün puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başladı. Beş gün boyunca yarışacak yarışmacıların performanslarıyla 15 bin lirayı kazanabilme mücadelesi verdiği progrmda yine lezzet savaşı yaşanacak. Haftanın ilk gününde yarışacak isim belli oldu. Tanıtılan beş yarışmacı arasından Hakan Hünkaroğlu bugün önce alışverişte malzemelerini alacak ardından da mutfağına girerek ağırladığı rakipleri ve güzel sunucu Zuhal Topal'a yemeklerini hazırlayacak. Gün sonunda ise alacağı puanlarla zirveye oynamak amacında. Peki, 22 Kasım Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Hakan kaç puan aldı? Günün puanları haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan hangi yemekleri yaptı?

Bugün yayınlanan 51. bölümde milyonların karşısına çıkan Hakan Hünkaroğlu boş kaldığı zamanlarda internette yemek tariflerine baktığını ve lezzetleri masasına taşımaya gayret gösterdiğini fragmanda anlatmıştı. Genç yarışmacı çoğu zaman söylenen ilk gün yarışmanın verdiği dezavantajı kendi lehine çevirmek ve en yüksek puanları almak adına çalışacak. Rakiplerinin beğeni çıtası ise çok yüksek. En ufak bir hata bile puanlarını etkileyebilir. Elbette sıralamasını da. Hakan Hünkaroğlu'nun menüsü haberimizde yer alacak.


 

Yemekteyiz Hakan kaç puan aldı?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Hakan'ın gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Hakan Hünkaroğlu fragmanda zor anlar yaşadı. 2.5 saatlik sürede yemeklerini yetiştirmeye çalıştı. Asıl mesleği kuyumculuk. Zuhal Topal'ın yüzüğünün gerçek altın olmadığını söyleyince güzel sunucu verdiği tepki ile herkesi güldürdü. Sinide hazırladığı lezzetten sofraya getirdiği çorbaya kadar yorucu bir maratonla izleyicilerin karşısına çıkacak. Şu anda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı güzellik, cilt bakım ve kalıcı makyaj uzmanı. PhiRemoval artisti. Dudak renklendirme, eyeliner ve lifting hizmetleri de veriyor. Instagram hesabı @hakan.hunkaroglu'dur.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar kimdir

zuhal topal'la yemekteyiz çiğdem tuana yaşar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.