Arka Sokaklar 580. bölüm tek parça izle - 581. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 580. bölüm tek parça izle - 581. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal D'nin yıllara meydan okuyan dizisi Arka Sokaklar'da yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Tüm hafta Cemal öldü mü? sorusunun sorulduğu dizide neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Arka Sokaklar 580. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 581. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte detaylar...

Yıllardır ekranlara gelen ve her bölümü ile de reyting zirvesine oynayan Arka Sokaklar'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Rıza Baba ve ekibinin başındaki Servet belası bir türlü sona ermiyor. Hem de Servet ölmesine rağmen. Pınar ve Ali Akdoğan'ın hesabına para yatırılması zor günleri de beraberinde getirmişti. Ali tüm suçu üstlenmiş ve ardından da serbest bırakılmıştı. Ekip de canını dişine takarak her şeyi düzeltmek adına büyük bir mücadele ortaya koymuştu. Şimdi ise bambaşka bir düşman başlarındadır. Cema ise vurulmuştur. Aldığı yaranın ne derece tehlikeli olduğu merak konusudur. Arka Sokaklar 580. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 581. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Arka Sokaklar 580. bölüm özeti

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Cemal'in kalbi duruyor! Arka Sokaklar 580. Bölüm 5 Mart Cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Cemal iki kurşun yemiş, kalbi durmuştur. Mesut, 15 dakika kalp masajı yapar. Cemal kendine gelir ancak tekrar bayılır. Bu sırada sağlıkçılar olay yerine intikal eder. Cemal hemen hastaneye kaldırılır. Rıza Baba, Reşat hocanın kapısını çalar. Herkes hastanededir. Ezgi bitmiş durumdadır. Mesut psikolojik olarak çökmüş durumdadır. Ekrem’in ölüşü, Cemal’in gözünün önünde vurulması travma yaratır. Selin durumun farkındadır ve destek olmaya çalışır. Cemal ameliyata alınır. Reşat hocanın ameliyatta olması Rıza baba ve ekibimizi bir nebze daha güçlü tutar. Cemal’in ameliyatı başarılı geçer. Herkes nefesleri tutmuş Cemal’in uyanmasını beklemektedir. Esra, Cemal’in durumunu öğrenmek ve Hüsnü’ye destek vermek için hastaneye gelir. Hüsnü, Esra'nın herkesi sahiplenmesinden memnun olur. Hüsnü evlilik durumunu iyice düşünüp Nazike, Tekin ve Zeliha ile yeniden konuşur. Zeliha da babasının mutlu olmasını istemektedir ve bu evliliğe evet der. Ekrem kendisine bir şey olursa Mesut’a ulaştırılması için, mit ekibinden bir polisine notlar bırakmıştır. Mesut bu evrakları incelemeye başlar. Buradan çıkan notlarla Medar’ın izini bulur. Mesut, Hakan, Engin ve Arda, Medar ile çatışmaya girer. Çatışmada Mesut vurulur. Engin ve Hakan, Mesut’un yanına koşar.


MERVE OFLAZ

 

Kanal D Arka Sokaklar 580. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 580. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 580. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

 

Arka Sokaklar 581. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 581. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum