Ayaküstü Lezzetler Oğuz kimdir? Oğuz Yenihayat kaç yaşında ve Instagram hesabı

Ayaküstü Lezzetler Oğuz kimdir? Oğuz Yenihayat kaç yaşında ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek kanallarına dahi farklı bir konsept getiren ve yeni başladığı yayın hayatında önemli abone sayısı yakalayan Ayaküstü Lezzetler her gün binlerce kişiye ulaşmayı sürdürüyor. Kanalın sahiplerinden biri olan ve Onur Ziya Demir ile de uyumu herkes tarafından sevilen Oğuz Yenihayat hakkındaki bilgiler de merak konusu. Pekl, Ayaküstü Lezzetler Oğuz kimdir? Oğuz Yenihayat kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Youtube kanallarına yeni bir soluk kazandıran Ayaküstü Lezzetler'in abone sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Onur Ziya Demir ile birlikte İstanbul sokaklarını gezen, yenilmesi gereken tatları tanıtan Oğuz Yenihayat zaman zaman attığı kahkahalarla izleyiciler tarafından daha da fazla ilgi görüyor. Daha önce birçok konseptle takipçilerinin karşısına çıkan Yenihayat bu programda da adından söz ettirmeyi başarıyor. Yemek konusundaki bilgive deneyimi ile de videolarda doyurucu anekdotlar da seviliyor. Peki, Ayaküstü Lezzetler Oğuz kimdir? Oğuz Yenihayat kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Ayaküstü Lezzetler Oğuz kimdir?

Kendisi İstanbul doğumlu. 37 yaşında. 22 yaşına kadar basketbol oynadı. Basketbolu bıraktıktan sonra basketbol muhabiri oldu. Maçlardan dolayı Türkiye'nin birçok yerini gezdi, yemekleri yedi ve denedi. Sonra deneyimlerini çevresine anlatmaya başladı. Yakaladığı ünle birlikte sosyal medyada hesap açtı. Blogu ile de fark yaratmayı başardı.


Ayaküstü Lezzetler Oğuz Yenihayat

Ayaküstü Lezzetler Oğuz Yenihayat

Ayaküstü Lezzetler Oğuz Yenihayat

Ayaküstü Lezzetler Oğuz Yenihayat


 

Ayaküstü Lezzetler Oğuz Instagram hesabı

Yemek konusundaki bilgisini, deneyimini, fikirlerini ve mekanlar hakkındaki görüşlerini aktaran Oğuz Yenihayat Instagram hesabına sahip. 200 bine yalın takipçisi bulunuyor ve sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Kendisini @oguzyenihayat hesabından takip edebilirsiniz. Youtube'da Onur Ziya Demir ile birlikte Youtube için haftada 2 video çekmeye gayret etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.