Ayşe Naz Tozar kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı

Ayşe Naz Tozar kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı
Televizyon ekranlarının güzel sunucusu Ayşe Naz Tozar, tv100'ün ardından Medyatava TV'nin ekran yüzü olarak hafta içi her gün ünlü konuklarıyla gelişmeleri değerlendirecek. Başarılı isim hakında da çok sayıda araştırma yapılıyor ve hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Ayşe Naz Tozar kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Son senelerde birçok kadın sunucu, spiker veya muhabir ekranlarda yer almaya devam ediyor ve isimlerini her geçen gün daha da fazla kişiye duyurmayı başarıyor. O isimlerden biri de Ayşe Naz Tozar. Genç sunucu Ayşe Naz Tozar da tv100 ve şimdi de Medyatava TV'de gerçekleştireceği yayınlarla birlikte o günün haberlerini seyircilere aktaracak ve konuklarını ağırlayacak. Tozar hakkında internette de çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor ve bilgi sahibi olmak istiyor. Ayşe Naz Tozar kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.



Ayşe Naz Tozar kimdir?

4 Şubat 1995 tarihinde doğan Ayşe Naz Tozar 26 yaşındadır. Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim'den de spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı. Aslen Sivaslı, İstanbul'da yaşıyor.


 

Ayşe Naz Tozar'ın kariyeri

Üniversite döneminde sektöre adapte olmak adına birçok işte kısa süreli çalışan Tozar, lojistik, kütüphane ve hukuk ile sektöründe görev aldı. Fenerbahçe Kulübü bünyesindeki FB TV'de stajyer olarak kabul edildiği 2018'in ardından da kadroya alındı. Kariyerine tv100'de devam etme kararıyla bu kanala geçiş yaptı. Son olarak da Gündem Analizi programı ile Medyatava TV'de haftanın beş günü konuklarıyla gelişmeleri değerlendirecek.


 

Ayşe Naz Tozar'ın hedefleri

Uzun ve zorlu bir yolun kendisini beklediğini bildiğini ifade eden Tozar; "Önüme çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek her anlamda kendimi geliştirmek istiyorum. Türkçe'yi doğru kullanmak, örnek, iyi ve dürüst bir insan olabilmek adına çaba göstereceğim. Çağa ayak uydurmak ve içeriklerin içerisinde yer almayı planlıyorum" diyor.

Ayşe Naz Tozar;
"Spiker, sunucu veya her kim olursa olsun hayallerinin bir gün gerçekleşeceğine inanmak ve bunun uğruna uğraş vermek gerekiyor."


Ayşe Naz Tozar Instagram hesabı

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da adından söz ettirmeyi sürdüren Ayşe Naz Tozar, binlerce takipçiye sahip. Instagram profilinde ayınladığı fotoğraflarla binlerce etkileşim topluyor. Şu anda 12 bin civarında kullanıcı tarafından takip ediliyor. Instagram hesabına @aysenaztozar adresinden ualaşbilrisiniz.


ayşe naz tozar

ayşe naz tozar

ayşe naz tozar

ayşe naz tozar

ayşe naz tozar

ayşe naz tozar

ayşe naz tozar

ayşe naz tozar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.